lavendera - September 1st, 2020

> Recent Entries
> Archive
> Friends
> User Info

Links
patiesi
ģeodati
britu komēdijas
grāmatas
spāņu podkāsti
popadancevs
naktsmājas
latv. filmas
stereo
lidojumi
podkāsti
mājas
anglene
putnu balsis
dzīvokļu cena
grāmatas gen
aum
workaway
smadzenes
Antons
poliglots
psihe 1
psihe 2
coursera
stupidfox
cariatura.ru
banksijs

September 1st, 2020


12:15 pm
Kāpēc man dubultojas komentāri (spiežot "publicēt" tikai vienu reizi), dubultāa atveras saites un pat burti raakstot sanāk dubultā? Vai tas ir pārāk liels klavieres ātrums, traumēta pele vai cits kas?

(1 ir | apliecini to, ka esi)

02:22 pm
Ļoti rūpīgi pierakstīju VISUS augusta tēriņus. Secināju, ka, pat ierobežojot džankfūdu pirkšanu, es tiem tērēju tikpat, cik augļiem un normālai pārtikai kopā ņemtiem. Man, protams, bija attaisnojums... mēneša beigās atļāvu sev džankfūdu pirkšanas uzliesmojumu... bet, ak vai, cik es būtu varējusi ietaupīt martā, kad no tiem vien, šķiet, pārtiku...
Svītrojam džankfūdus, pērkam vairāk augļus.
Apmēram tikpat daudz, cik ēdamlietām, ir nepieciešamībām (nevar izvairīties no rēķiniem, dzimšanas dienām un bērēm).
Bet lielākā tēriņu summa ir nevis nepieciešamajam, bet noderīgajam.
Tātad principā es varētu izdzīvot arī kā trūcīga pensionāre, nepērkot tūrisma ekipējumu, neejot uz kursiem un semināriem, grāmatas ņemot tikai bibliotēkā, traukus mazgājot ar vecām apenēm, semuškas cepot pati un galda spēles spēlējot no draugu kolekcijas.

Starp citu, kas ir ar to trešā līmeņa pensiju, es tagad iemaksāju kaut kādas regulāras summas un vēlāk saņemu tādas summas pie pensijas līdz mūža galam (tipa uzvāros - maksāju 10 gadus, saņemu 50), vai arī vienkārši varu izņemt to uzkrājumu? Otrais variants ir pilnīgi stulbs tak. Tikpat labi var nopirkt kaut kādas akcijas vai nekustamos īpašumus, kurus neapēdīs inflācija.

(11 ir | apliecini to, ka esi)


Previous Day [Archive] Next Day

> Go to Top
Sviesta Ciba