lavendera - June 2nd, 2014

> Recent Entries
> Archive
> Friends
> User Info

Links
patiesi
ģeodati
britu komēdijas
grāmatas
spāņu podkāsti
popadancevs
naktsmājas
latv. filmas
stereo
lidojumi
podkāsti
mājas
anglene
putnu balsis
dzīvokļu cena
grāmatas gen
aum
workaway
smadzenes
Antons
poliglots
psihe 1
psihe 2
coursera
stupidfox
cariatura.ru
banksijs

June 2nd, 2014


11:09 am
Aktīva dzīvesveida eksperte, fitnesa trenere Luīze Priedīte, vērtējot visu Latvijas eksperimenta dalībnieku rādījumus, norāda, ka kopumā aktivitāšu apjoms ir pietiekams, tomēr viņa iesaka vairāk laika veltīt gan miegam, gan arī ikdienas aktivitātēm, ņemot vērā, ka tieši regulāra fiziska aktivitāte ir viens no stūrakmeņiem labai pašsajūtai. «Protams, mēs varam pieņemt, ka eksperiments parāda aptuveni vidējo Latvijas iedzīvotāja aktivitātes līmeni, tomēr jāsecina, ka parasti šādos pasākumos iesaistās tikai aktīvākie sabiedrības locekļi. Tādēļ es ceru, ka kampaņa un tās rezultāti rosinās arī mazāk aktīvos Latvijas iedzīvotājus pārvērtēt savu attieksmi pret ikdienas dzīvesveidu un būt aktīvākiem ne tikai dažas reizes gadā, bet ikdienā,» uzsver Luīze Priedīte.

(3 ir | apliecini to, ka esi)

11:24 am
Lindijas Loenas māte Dina spēlē lielu lomu aktrises dzīvē, abas mīl iedzert sēsties pie stūres un iekļūt nepatikšanās ar policiju. Dina ir arī noteikusi sievieti, un pat tas nav licis sievietei apdomāties.
Arī aktrise un dziedātāja Selēna Gomesa ir iemantojusi popularitāti, ne tikai pateicoties mīlas romānam ar Džastinu Bīberu, bet arī pateicoties vecāku pūlēm un ticībā meitas talantā.
..dziesmas ikvienam bija zināmas un daži pat dziedātāj tām līdzi, kā jau radošu cilvēku kolektīvā pēc ikvienas dziesmas noskanēšanas grupa saņēma raženus aplausus.

(apliecini to, ka esi)


Previous Day [Archive] Next Day

> Go to Top
Sviesta Ciba