lavendera - May 26th, 2014

> Recent Entries
> Archive
> Friends
> User Info

Links
patiesi
ģeodati
britu komēdijas
grāmatas
spāņu podkāsti
popadancevs
naktsmājas
latv. filmas
stereo
lidojumi
podkāsti
mājas
anglene
putnu balsis
dzīvokļu cena
grāmatas gen
aum
workaway
smadzenes
Antons
poliglots
psihe 1
psihe 2
coursera
stupidfox
cariatura.ru
banksijs

May 26th, 2014


04:14 pm
Ja reiz cilvēkam ir jāiekļūst avārijā, tu to nenovērsīsi, viņu uz sešām stundām aizkavējot. Katram pašam ir kaut kas jāiemācās.

Otra atziņa, ka dzīvesvietai man ļoti patiktu kāda no miera oāzītēm dzīvīgā pilsētas centrā. Līdz vakardienai es pat nenojautu, piemēram, par Lakstīgalu ielas esamību. Karstā pusdienlaika saulē tā ir fascinējoša. Apzinoties, ka tikai kādu simt metru attālumā ir galvaspilsētas garākā maģistrāle.

Lieliska atziņa par kizombu: "Eto taņec dļa siļnih duhom" :D

(apliecini to, ka esi)

09:24 pm
Tai satiksmei toč ir kaut kāds šaubīgs zvaigžņu stāvoklis: ne tikai Panevēžā auto pie sarkanā izbrauca mocim priekšā, bet es tepat Rīgā šodien redzēju vismaz reizes trīs, kā mašīnas vālē pāri krustojumiem, sarkanajai gaismai degot.
Pēc šitā esmu cieši nolēmusi varbūt jau rīt nomainīt gludi nodilušo pakaļējo riepu un uzkrītoši skatījos uz veloķiverēm veikalā "Trase". Viņu galvenais kādām pircējām stāstīja, ka ķiverēm jābūt ar tīkliņu (viņam sacensībās ķiverē BEZ tīkliņa reiz esot ielīdusi lapsene...). Vēl, cik es zinu, ķiverēm jābūt ar lielām ventilācijas spraugām, skrūvi pakausī un saules nadziņu (tas personiski man).

(apliecini to, ka esi)


Previous Day [Archive] Next Day

> Go to Top
Sviesta Ciba