lavendera - March 7th, 2014

> Recent Entries
> Archive
> Friends
> User Info

Links
patiesi
ģeodati
britu komēdijas
grāmatas
spāņu podkāsti
popadancevs
naktsmājas
latv. filmas
stereo
lidojumi
podkāsti
mājas
anglene
putnu balsis
dzīvokļu cena
grāmatas gen
aum
workaway
smadzenes
Antons
poliglots
psihe 1
psihe 2
coursera
stupidfox
cariatura.ru
banksijs

March 7th, 2014


06:53 am
"Džimlai rūdi rallallā" ir mīlīga. Taču ne jautra. Filma balstīta galvenokārt uz fizioloģiju, un vecums kā tāds nav nekas uzjautrinošs. Drīzāk tas vedina uz apcerīgām pārdomām: izklaidējies, kamēr vari! Astoņdesmit gados salsu nedejosi un pa Mežakaķa melno trasi nerāpsies.

Ģirtiņam ir spoža loma. Bet lai filma būtu iespaidīga arī tiem, kas mūsu veterānu zvaigznāju jaunībsgados nav pazinuši, scenārijā būtu derējis mazāk multenīguma un vairāk paradoksālu repliku.

(apliecini to, ka esi)

11:45 am
kas attiecas uz ezss piešķirto RigaBrain kuponu, esmu visnotaļ apmierināta ar rezultātu (šķiet, es PIRMO reizi esmu apmierināta ar Riga Brain) - vai nu tāpēc, ka viņi "tagad strādājot citādi", vai tāpēc, ka man cits meditatīvais vingrinājums pašai bija paralēli.
Rezultāts ir krasa, pēkšņa un manāma garastāvokļa uzlabošanās (es pat uz savu šaušalīgāko dienas citātu autori vairs klusībā nešņācu, bet tikai uzjautrinos).

ja jums vēl kādi šamo atlaižu kuponi ir, dodiet šurp, varbūt noderēs, ja atkal izdegšanas sindroms trāpīsies. Tikai vēlams ne ar derīguma termiņu nākamnedēļas pirmdiena (tik drīz man tiešām nevajadzēs).

(4 ir | apliecini to, ka esi)


Previous Day [Archive] Next Day

> Go to Top
Sviesta Ciba