lavendera - February 25th, 2014

> Recent Entries
> Archive
> Friends
> User Info

Links
patiesi
ģeodati
britu komēdijas
grāmatas
spāņu podkāsti
popadancevs
naktsmājas
latv. filmas
stereo
lidojumi
podkāsti
mājas
anglene
putnu balsis
dzīvokļu cena
grāmatas gen
aum
workaway
smadzenes
Antons
poliglots
psihe 1
psihe 2
coursera
stupidfox
cariatura.ru
banksijs

February 25th, 2014


09:54 am - Iet vai neiet uz kino?
Jau pirms aptuveni mēneša man radās šīs pārdomas. Iedomājieties, ome lavendera sēž atzveltnes krēslā ar adīkli un šausminās: kurp tā pasaule ripo?!

Padomju laikos pēc ārzemju filmu seansa pusaudži dalījās sajūsminātos iespaidos: “..un viņa tur izģērbās!” Pat speciāli brauca kādu filmu skatīties uz Rīgu, pirms pa ceļam uz laukiem cenzūra tai izšķērējusi visas kaut nosacīti erotiskās ainas. Un, protams, striktais ierobežojums “līdz 16 skatīties aizliegts”. Tagad pat parastos ķinīšos rāda reālu pornogrāfiju, un kuru tas krata?

“Jaunais sekss” kino tagad ir varmācība. Lēnā garā aizvien vairāk. “Kristus ciešanas”, “Asiņainais dimants”, “Džango”, un patlaban, man ir aizdomas, ka “12 gadi verdzībā”, ko patlaban piedāvā komplektā ar divām citām filmām kinonaktī. Es tā kā biju nolēmusi to principā neskatīties, cilvēku mocīšanu Holivuda prot parādīt tik reālistiski un krāšņi... Vai nu ļaujies ekstrēmi sakāpinātai derdzībai un riebumam, vai arī, kas, iespējams, ir vēl ļaunāk, pamazām nonāc līdz attieksmei “kuru tas krata”?

Varbūt tieši šī attieksme ir ideoloģisko adeptu slēptais mērķis?

(1 ir | apliecini to, ka esi)


Previous Day [Archive] Next Day

> Go to Top
Sviesta Ciba