lavendera - Post a comment

> Recent Entries
> Archive
> Friends
> User Info

Links
patiesi
ģeodati
britu komēdijas
grāmatas
spāņu podkāsti
popadancevs
naktsmājas
latv. filmas
stereo
lidojumi
podkāsti
mājas
anglene
putnu balsis
dzīvokļu cena
grāmatas gen
aum
workaway
smadzenes
Antons
poliglots
psihe 1
psihe 2
coursera
stupidfox
cariatura.ru
banksijs

January 8th, 2020


[info]lavendera10:18 am
To, kā romantisko "Tava rīta kafija" dzied deģenerāts, kas pļēguro katru dienu un no rīta nezina, ar ko šonakt nokniebies, turklāt gravitācijas nenoturēšana viņam laikam ir vāļāšanās pa peļķēm, nevis lidojums... es gan labāk nebūtu dzirdējusi. Lai vai cik "asprātīga" interpretācijas autoram tā liekas.
Un vēl, dzirdot formāli atdziedātu "Nē, manis nav" ar sajauktiem pēdējo pantiņu vārdiem, tu, cilvēks, vari tikai priecāties, ka esi pietiekami vecs, lai tavā atmiņā uz mūžu būtu iegravēts Stonins un Ančevskis Finka lomā.
Trešā apcere bija - nez, kad beidzot ap Jaungadu un Ziemassvētkiem skanēs realitātei atbilstošas dziesmas "apkārt tik slapjš uzlijis lietus", nevis pantiņi par imagināru sniegu un kamanām... es uz koncertu atbraucu ar velosipēdu :)
Un ceturtā - ja tu spēj tik vien kā nedabiskās intonācijās lasīt pliekanus tekstus no lapas, tev nebūtu jāuzņemas konferansjē loma.

Jā, no malas var izskatīties, ka mani velk uz kašķi. Bet nu... dāvinātam koncertam nošu lapā neskatās :) Lai gan... es nelaistu sēdēt pirmajās rindās cilvēkus ar tādu sejas izteiksmi kā man :D

Read Comments

Reply


From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.

> Go to Top
Sviesta Ciba