lavendera - Post a comment

> Recent Entries
> Archive
> Friends
> User Info

Links
patiesi
ģeodati
britu komēdijas
grāmatas
spāņu podkāsti
popadancevs
naktsmājas
latv. filmas
stereo
lidojumi
podkāsti
mājas
anglene
putnu balsis
dzīvokļu cena
grāmatas gen
aum
workaway
smadzenes
Antons
poliglots
psihe 1
psihe 2
coursera
stupidfox
cariatura.ru
banksijs

June 17th, 2019


[info]lavendera11:01 am
maps me izgrieza google maps pogas ar to, ka parādīja arī mazas taciņas starp žogiem un ēkām, kā tikt līdz robežjoslai, ne tikai autoceļus. Un interneta netērēšana orientācijai arī ir lielisks lietotnes bonuss.

Igaunijas vidienē patika Paides Laika tornis (vajag vai nu 2 stundas laika apskatei, vai gidu, lai izbaudītu visas interaktivitātes; mēs uz 40 min ieskrējām, izskraidījām visus astoņus stāvus un aizskrējām).

Un Jarva-Jāni veco auto patversme, kur vienā laidā skan spiedzieni: Šito autobusu es atceros, es pirmajā klasē ar tādu braucu uz skolu! Paskat, kāds tam traktoram sēdeklis, vēl tikai džakuzi klāt vajadzētu! Tie motocikli izskatās kā iemīlējušies! Nobildē mani pie šī limuzīna! Un pie tā klaunu auto!

Un Kirnas muiža, kur ekstrasensiem-amatieriem ķert enerģijas. Daudz labāka par tiem brikšņainajiem Pokaiņiem.

Sieviešu pareizticīgo klosterī redzēju melni tērptu mūķeni ar ... melniem bērnu ratiņiem. (Melnā tērpts melns bēbis tur tobrīd gan nebija iekšā.)

Pastaigājām pa Sillamē staļinlaiku arhitektūras promenādi.

Narvas cietoksnis ir štrunts, salīdzinājumā ar Ivangorodas nocietinājumiem. Lielākā viltība ir, ka Narvā par biļeti jāmaksā 8 eiro, par kuriem tu bonusā saņem monētu, par kuru vari iekšpusē kādā no piecām darbnīcām iegādāties kaut kādu amatniecības štruntu par cenu "četri eiro" vai, ja nu galīgi nepatīk ne ādas, ne māla karekļi, ne kaltas naglas, ne dziju rokassprādzes, pacienāties "aptiekā". Nu diez vai puslitrs kvasa vai krūze tējas maksā četri eiro. Tas tikai kaut ko liecina par to, cik tie sūdiņi reāli maksā. Bet kā citādi noslauksi tādu naudu par tik necilu cietoksnīti?

Brūnajām norādēm uz apskates objektiem gan derētu būt arī kādā internacionālā valodā.

Tikai Igaunijas veikalā attopos, ka Latvija pārstājusi importēt labos igauņu saldējumus, šķiet, kopš Ilvess saslavēja Latvijas preci. Nu tad atliek izmantot iespēju un pieēsties tos uz vietas.

Dažs labs ne tikai rakstā "tomērt", bet tā arī runā ... man tā arī neizdevās noskaidrot, kāpēc, jo "kamērt" viņš nesaka. Mistērija!

Read Comments

Reply


From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.

> Go to Top
Sviesta Ciba