lavendera - Post a comment

> Recent Entries
> Archive
> Friends
> User Info

Links
patiesi
ģeodati
britu komēdijas
grāmatas
spāņu podkāsti
popadancevs
naktsmājas
latv. filmas
stereo
lidojumi
podkāsti
mājas
anglene
putnu balsis
dzīvokļu cena
grāmatas gen
aum
workaway
smadzenes
Antons
poliglots
psihe 1
psihe 2
coursera
stupidfox
cariatura.ru
banksijs

September 10th, 2018


[info]lavendera10:50 am
Vakar mani pārņēma nelāgas aizdomas, ka gļuki aviokompāniju mājaslapās ir tāpēc, lai pelnītu ar maksas konsultāciju sniegšanu pa telefonu.

Wizzair. Mēģinot iečekinoties, nebija iespējas ierakstīt dzimšanas datus - tā vietā varēja nospiest tikai datumu (sākot ar 11. septembri, bet gadu automātiski uzrādīja kaut kādu 1918., bez iespējām kaut ko nomainīt).
Zvanot uz konsultāciju telefonu (sarunas iespēja angļu, krievu un ukraiņu valodā par 86 centiem minūtē), tur atbildēja - "mēs esam pārāk aizņemti, ja jums nav steidzami, zvaniet pēc 2 stundām" (bet ja ir steidzami, tad krājiet savus 86 reiz X centus par savienojuma gaidīšanu).

Pilnīgi netīšām atklāju, ka dzimšanas datu ierakstīšanas iespēja parādās, nomainot lapā latviešu valodu uz angļu. Nākamajam pasažierim - nomainot no angļu uz latviešu. Aiznākamajam - no latviešu uz angļu. Un tā tālāk.

Bet varu derēt, ka vesels bars izmisušu cilvēku, kas nav mēģinājuši eksperimentēt ar klikšķināšanu, droši vien zvana uz to maksas telefonu. Vai atmet ar roku un iet reģistrēties par maksu lidostā.

Read Comments

Reply


From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.

> Go to Top
Sviesta Ciba