lavendera - Post a comment

> Recent Entries
> Archive
> Friends
> User Info

Links
patiesi
ģeodati
britu komēdijas
grāmatas
spāņu podkāsti
popadancevs
naktsmājas
latv. filmas
stereo
lidojumi
podkāsti
mājas
anglene
putnu balsis
dzīvokļu cena
grāmatas gen
aum
workaway
smadzenes
Antons
poliglots
psihe 1
psihe 2
coursera
stupidfox
cariatura.ru
banksijs

May 27th, 2018


[info]lavendera08:33 pm
Piektdienas pusnaktī minos mājās, un mana piemājas maģistrālā krustojuma pašā vidū notriekts velosipēdists; velo bez lukturiem. Policija, ātrā palīdzība... Visi citi velosipēdisti, kas šajās minūtēs netīši braukuši garām, piestāj pajust līdzi un klusi padomāt par savu varbūtējo likteni.

Sestdienas rītā eju caur tirgu un brīnos, ko tā kaija tā brēkā, lidodama virs pašām galvām. Un tur - ļaužu pilnas ielas vidū pūkains kaijubērns, nez no kurienes novēlies. Dramatiski. Jūtu līdzi gan kaijai, gan viņas bērnam, bet lai viņus glābj kāds cits, ja var.

Sestdienas diena. Dārzs. Ravēšana. Odi. Skatoties uz savu ērkšķogkrūmu, šķiet, to no miltrasas atveseļot nav nekādu izredžu. Mēģināju jau pērn ar trihodermīnu, bet laikam jau jānopērk Latvijā aizliegtais miglošanas līdzeklis.

Svētdiena. Bēniņi, Putekļi. Burkas. Tā kā beidzot pēc 15 gadiem bišulietas ir promatdotas, ķeros klāt pie burkām, neaizskrūvējamās arī piesolām tam pašam dravniekam. Mazvērtīgāki tilpumi aizies uz stikla konteineru. Pie viena atrodu spēļu lāci un divas savas bērnības lelles, Daci un Inesi, Ineses dzeltenajai kleitai piesprausta pionieru nozīmīte. Tagad viņas izskatās krietni mazāk stulbas nekā toreiz, toreiz man Dace bija pāķene ar bremzētu domāšanu, bet Inese - lielpilsētas vīzdegune. Mūsu divgadniece teorētiski varētu tās adoptēt. Pēc kārtīgas atputekļošanas un vešmašīnas.
Secinu, ka man patīk veci trauki, un mani uzrunā tieši forma. Traukiem jābūt tādiem, kam patīkami pieskarties. Tas viņus paglābj no aizceļošanas uz konteineru.
Vai kāds kādreiz ir cepis vafeles tajā pannā, ko liek uz uguns un tad groza riņķī? Varbūt tā ir domāta malkas plītij, ne gāzenei. Mēs pilnīgi noteikti to nekad neesam lietojuši.

Read Comments

Reply


From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.

> Go to Top
Sviesta Ciba