lavendera - Post a comment

> Recent Entries
> Archive
> Friends
> User Info

Links
patiesi
ģeodati
britu komēdijas
grāmatas
spāņu podkāsti
popadancevs
naktsmājas
latv. filmas
stereo
lidojumi
podkāsti
mājas
anglene
putnu balsis
dzīvokļu cena
grāmatas gen
aum
workaway
smadzenes
Antons
poliglots
psihe 1
psihe 2
coursera
stupidfox
cariatura.ru
banksijs

August 24th, 2017


[info]lavendera12:29 pm
Dažkārt ir tāda sajūta, ka kāds priekšmets ir tevi gaidījis kopš pasaules radīšanas, un tieši īstajā brīdī infolaukā ir pienākusi komanda "materializējies! tev šodien pulksten sešos jābūt tajā adresē!"
Citādi jau nevar izskaidrot "neloģiskās", bet absolūti mērķtiecīgās ieiešanas ikdienas maršrutā neiekļautos second hand veikalos, katrreiz konkrētā vienā, lai dabūtu to, kā ieviešana manā dzīvē bijusi pasūtīta.
1. Divas Wasgij puzles no veikala Juglā, kurp es mērķtiecīgi aizbraucu tikai tāpēc, ka mani neuzrunāja mākslas plenērs, toties transports tai dienā bija par brīvu.
2. Es gribēju melnu, garu, nosacīti siltā laikā valkājamu smuku mēteļ-halāt-jaku ar kapuci un kabatām. Vakar piecos ar nodomu iegāju veikalā Vecrīgā, un tur tā mani gaidīja: ideālā izmērā, garumā, plānumā, kritumā, kabatībā un kapucībā.
3. Esmu nozvērējusies pirkt tikai komforta apavus, un trešajā veikalā mani plauktā gaidīja mana izmēra pilnīgi jaunas, stilīgas, sarkanas izejamās kurpes ar uzrakstu uz iekšzolītes "100% comfort".

Tā tas rit jau kādu laiku.
Ja veikalus plānveidīgi "ķemmē" citu pēc cita, tajos nekā nav. Ja uz kādu no tiem mērķtiecīgi aiziet, tad tūliņ arī noskaidrojas, kāpēc bijusi šī vilkme :)

Read Comments

Reply


From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.

> Go to Top
Sviesta Ciba