lavendera - Post a comment

> Recent Entries
> Archive
> Friends
> User Info

Links
patiesi
ģeodati
britu komēdijas
grāmatas
spāņu podkāsti
popadancevs
naktsmājas
latv. filmas
stereo
lidojumi
podkāsti
mājas
anglene
putnu balsis
dzīvokļu cena
grāmatas gen
aum
workaway
smadzenes
Antons
poliglots
psihe 1
psihe 2
coursera
stupidfox
cariatura.ru
banksijs

May 21st, 2017


[info]lavendera12:34 pm
Cilvēki. Ar kuriem ir kaifs parunāt un kuriem ir kaifs parunāt ar mums.
1. Kaifs parunāt man ir ar Centrāltirgus Bioefekta kioska nr.55 pārdevēju. Domāju, tautas teātrī vai kino viņa paņemtu publiku ar savu šarmu vien. Parastā sarunā tik niansētas intonācijas, valodas ritma variācijas un, protams, teksts, ka varētu klausīties un klausīties. Tā kā viņa atteicās man pārdot trihogrammas, pirms ābeles ir pilnziedā, šī iespēja man noteikti atkal būs :)
Vai es atceros, kā viņa izskatās, uz ielas pazītu? Nē, bet es atceros iespaidu, kuru atstāj balss.
2. Ar draugu veicām karmas uzlabošanas akciju Kalnciema tirdziņā. (Man negaršo kuri katri sklandurauši, patiesībā no desmitiem variantu par ēdamiem uzskatu tikai vienus vienīgus, no vienām konkrētām piejūras brīvdienu mājām.) Tirdziņā uz stūra sēž 87 gadus veca tante no Dundagas. Sklandurauši viņai izskatās tādi mazliet pašķībi, maliņas kā no zvīņām salipinātas. ("Māmiņa man bērnībā tos iemācīja cept.") Divus nopirkām, bet galvenā pasākuma sāls bija tos turpat apēst, uzklausot tantuka stāstu par dēlu, kurš saka - nu ko tu tur brauksi uz to Rīgu, labāk pasēdi mājās ("Nē, es labāk pasēžu autobusā, parunāju ar cilvēkiem par Dievu"), brāli ("vienu gadu tikai par mani vecāks, viņš nekad bērnībā negāja uz baznīcu un lūk - jau kopš divtūkstošā gada zem zemes, bet es visu mūžu eju uz baznīcu un dzīva"), vīru ("es viņu pieķēru ar brūti manā gultā, teicu: es no tevis šķiros. Bet tad iedomājos - "bet vai es ar Dievu par to parunāju?". Parunāju, un Dievs teica "sievai būs vīru visā klausīt". Tad es lūdzu piedošanu Dievam un vīram teicu - piedod man, ko es karstumā sarunāju, es tā vairāk nekad nedarīšu.")
Rausis mani uz divām dienām norāva no olbaltumvielu diētas. Bet tā kā brīvdienās ogļhidrātu rezerves ir notiesātas, no pirmdienas turpināšu pārtikt no redīsu salātiem + kaut kādiem proteīniem :)
Turklāt gan jau ka gastronomisko grēkā krišanu kompensēja tirdziņā baudītā kurkumas sula. Nē, garšīga nav, bet hiperveselīgas lietas lielākoties nemēdz būt garšīgas.

Read Comments

Reply


From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.

> Go to Top
Sviesta Ciba