lavendera - Post a comment

> Recent Entries
> Archive
> Friends
> User Info

Links
patiesi
ģeodati
britu komēdijas
grāmatas
spāņu podkāsti
popadancevs
naktsmājas
latv. filmas
stereo
lidojumi
podkāsti
mājas
anglene
putnu balsis
dzīvokļu cena
grāmatas gen
aum
workaway
smadzenes
Antons
poliglots
psihe 1
psihe 2
coursera
stupidfox
cariatura.ru
banksijs

September 22nd, 2015


[info]lavendera03:27 pm - piktumi
Pulksteņmeistariene, kuras liktais pulksteņstikls man no rokaspulksteņa nemanāmi nokrita un pazuda pēc 3 nedēļu nēsāšanas, šodien izpaudās uz pilnu klapi: "Mēs sīkajam remontam garantijas nedodam! Kas to zina, kur jūs to pulksteni esat nēsājusi! Jūs redzējāt, vīrietis nupat par remontu samaksāja 30 eiro un neko neteica! Jums pat kvīts nav, jūs nevarat pierādīt, ka mēs jums to pulksteni labojām! Es jums to, protams, atdošu un naudu neprasīšu, bet ko jūs vispār iedomājaties, jums tas ap Jauno gadu labots, jūs tagad nākat ar pretenzijām!"
(Nuja, es līdz pat pirmajam septembrim biju nonēsājusi alternatīvo, Taizemē pirkto pulksteni, kamēr tam izbeidzās baterija, un tikai tad izvilku no plaukta iepriekšējo, kuram šai darbnīcā janvārī bija nomainīts stikls. Un kvīts, protams, nebija saglabāta tāpēc, ka līdz šim šī darbnīca likās ļoti kvalitatīva un uzticama.)
Manam pulkstenim tagad "bez maksas" ir uzlikts "jauns" stikls - t.i., tāds, kam ir skrāpējumi augšpusē un, ja rūpīgi apskatās, - arī plaisa apakšējā daļā. Kad tas pa šo plaisu saplīsīs, es zinu, ka uz šo darbnīcu labot vairs netiks nests.

Citi retrogrādā Merkurija jociņi: pēc gadu ilga bezproblēmu perioda vakar, izejot no veikala, ieraugu, ka priekšējā riepa plakana. Nu ko, divritenis autobusā un prom uz darbnīcu, kamēr vēl nav slēgta. Bet tur džeki platām acīm paziņo, ka nav manā riepā nekādas pretpārduršanas lentes un vispār tā ir pilna ar stikliem (par otro faktu nebrīnos, ja veloceliņu uzbrauktuves krustojumos ir tīši nokaisītas ar lauskām). Bet KUR pazuda pretpārduršanas lente, ja vienīgās manipulācijas, kas bijušas priekšējam ritenim, ir bijusi riepas maiņa pavasarī (meistars apgalvoja, ka procesa laikā visas iekšas atliktas atpakaļ) un aploces maiņa pirms pāris nedēļām (tas pats meistars dievojas, ka neko laukā nav ņēmis)?

Read Comments

Reply


From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.

> Go to Top
Sviesta Ciba