lavendera - Post a comment

> Recent Entries
> Archive
> Friends
> User Info

Links
patiesi
ģeodati
britu komēdijas
grāmatas
spāņu podkāsti
popadancevs
naktsmājas
latv. filmas
stereo
lidojumi
podkāsti
mājas
anglene
putnu balsis
dzīvokļu cena
grāmatas gen
aum
workaway
smadzenes
Antons
poliglots
psihe 1
psihe 2
coursera
stupidfox
cariatura.ru
banksijs

June 14th, 2015


[info]lavendera05:33 pm
Bez īpašas sacerēšanās aizminos līdz Brīvdabas muzejam uz amatierteātru svētkiem. Vakar nesanāca, jo bija pēdējā franču valoda (esmu pabeigusi paralēli 1.1. un 1.2. pamatkursu). Že pe parlē fransē mantenau.

Nu ko lai saka, starp nožēlojamiem pamatskolas piektās a klases līmeņa uzvedumiem (stīvi stāvam un runājam iezubrītu klasikas tekstu) vienmēr gadās kādas pērles. Pērn tas bija Liepājas Tautas teātris ar savu enerģiju un prieku "Trīnes grēkos", šogad Blomes amatierteātris Vecbornes baznīcā itin labi pasniedza "Austras grāmatu" - tomēr tā nebija luga, tas bija grāmatas lasījums, izsūtītās piezīmes. Un ne par viņiem ir runa.
Šāgada odziņa bija Jaunjelgavas teātris, Baibas Jukņevičas "Ak, šī jaukā lauku dzīve", režisors Kārlis Lašmanis. Perfekts smejamais gabals visos sīkumu sīkumiņos, visas lomas raksturlomas, un es nebeidzu priecāties, cik perfekti katrs aktieris ir iemiesojies savā varonī. Parasti amatierteātru uzvedumos trīnes no līziņām un juri no pēteriem ne ar ko neatšķiras un prātā nepaliek, bet jaunjelgavieši katrs būtu pelnījis diplomu :)
Tāpēc vien šī ir labi pavadīta diena.

Read Comments

Reply


From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.

> Go to Top
Sviesta Ciba