lavendera - Post a comment

> Recent Entries
> Archive
> Friends
> User Info

Links
patiesi
ģeodati
britu komēdijas
grāmatas
spāņu podkāsti
popadancevs
naktsmājas
latv. filmas
stereo
lidojumi
podkāsti
mājas
anglene
putnu balsis
dzīvokļu cena
grāmatas gen
aum
workaway
smadzenes
Antons
poliglots
psihe 1
psihe 2
coursera
stupidfox
cariatura.ru
banksijs

May 17th, 2015


[info]lavendera11:25 am - Ko es meklēju ekskursijās, ceļojumos un muzeju naktī? Emocijas.
Jo redzes atmiņas man reāli nav.
Šī bija pārmaiņas pēc Muzeju nakts, kas man tiešām patika. Tā gadās!
Okupācijas muzejā bērnu zīmējumi par tēmu Rainis un Aspazija. Neko neatceros, bet bija interesanti pētīt tehnikas.
Kāds sakars Lietišķās mākslas muzejam ar Raini un Aspaziju, nezinu, dizaina lietas arī tur bija ĻOTI dīvainas - piemēram, šūpulis, kurā bērnu šūpo "kājas augšā-galva lejā, galva lejā-kājas augšā", lampa, kurai gaismeklis uz grīdas, bet slēdzis pusotra metra gara vertikāla kāta galā, līks plaukts, no kura viss birst lejā, u.tml.
Tad izstāvējām rindiņu pie allaž iecienītā Farmācijas muzeja, kurā dominējošā noskaņa bija zīlēšana. Finalizējās viss ar smaidu līdz ausīm pēc Nakts doktorāta pinterestoloģes Jautrītes Bēdīgās apmeklējuma: kāds ir jūsu mīļākais dzīvnieks? vai jūs mani redzat? no kāda lieluma krūzītes dzerat? Paspiediet man roku. Tagad izvēlieties sev patīkamāko bildi no šīm. Un šīm. Saņemu medicīnisko karti, kurā rakstīts: Svars - vilka svarā. Redze - ārstu redz. Izmērs - vidējs. Spiediens - spēcīgs. Diagnoze - Aizrautīgais Labsirdis.
Tad prom uz Universitāti, kurā pērn gan bija tas pats, kas aizpērn, bet šogad kaut kas pamainījies. Vispirms ļoti intesesantas dinamiskās grafikas un iespēja apzīmēt Raiņa foto, tad dažnedažādi ticējumi par naudas pievilināšanu un ātrumatmiņas spēle, lieliski, bet ļoti ierobežotā kaktiņā bija fizmati, no kuriem uzzināju daudz nenojausta par ultravioletajām zīmēm tiesībās, uz naudas un pat pasē, un ka toniks arī ultragaismā spīd, juristu čalis man sabojāja visu prieku - "kamēr neizstāvēsiet rindu tur, kur jums noņem pirkstu nospiedumus, es jums neko par savu tēmu nestāstīšu, tas nekas, ka pie manis šobrīd neviena apmeklētāja nav un vēl krietnu brīdi nebūs" (vienkārši pagriezos un aizgāju). Izākstījāmies ar fotografēšanos bibliotēkā, ļāvām Šķirmicei iedalīt mūs pa Cūkkārpas torņiem, palasoties studentu/pasniedzēju izteicienus: "Es neesmu resns! Es esmu horizontāli izaicinošs!" Bet pats labākais un uiversitātē bija studentu karceris. Esat tur bijuši? Samērā unikāla vietiņa :)
Tad aizbraucu uz Okeānijas mākslas galeriju Vīlandes ielā. Ja ne Muzeju nakts programmā, man ij prātā neienāktu ko tādu meklēt un apmeklēt, bet ļoti patika. Man diemžēl patlaban ir telefons bez kameras, tāpēc nevarēju nobildēt The Blue Couple by Sylvie Pelbois un sarkanbaltmelnās sievietes otrajā zālē.
Gobelēni Arsenālā - garlaicīgi. Nu tad arī sāku žāvāties un braucu mājās :)

Read Comments

Reply


From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.

> Go to Top
Sviesta Ciba