lavendera - Post a comment

> Recent Entries
> Archive
> Friends
> User Info

Links
patiesi
ģeodati
britu komēdijas
grāmatas
spāņu podkāsti
popadancevs
naktsmājas
latv. filmas
stereo
lidojumi
podkāsti
mājas
anglene
putnu balsis
dzīvokļu cena
grāmatas gen
aum
workaway
smadzenes
Antons
poliglots
psihe 1
psihe 2
coursera
stupidfox
cariatura.ru
banksijs

December 13th, 2014


[info]lavendera03:10 pm
Šodien pārmaiņas pēc jehovistu vietā pie durvīm zvana gāzes onka. Virtuve, protams, tieši tajā brīdī ir vienīgā haosa pilnā istaba mājā.

"Vai tiešām jūs nesaožat, ka jums gar ventili noplūst gāze? Es arī nesaožu. Mums ir izdalīti tādi indikatori, kas uzrāda vismazāko sūci..."

Kamēr onka parūpējās par to, lai turpmāk mans gāzes rēķins būtu mazāks un veselība - labāka, es uzzināju, ka viņam ir mazbērni Vācijā, ka garajās brīvdienās no 23.dec. līdz 5 janvārim viņš dosies turp, ka viņam dzimšanas diena ir 30.dec., bet darbā svinot tikai apaļas jubilejas, ka Imantā pie dzīvokļiem zvana trīs čigāni - Dolārs, Artūrs un Pišķiks un piedāvā kartupeļus... Nu principā, ja man būtu iekāriens un reakcija, šito onku varētu ķert ciet un intervēt kārtējiem "Latviešu stāstiem", viņš spēj noturēties verbālā apziņas plūsmā visu dienu :)

Bet nu, cik zināms, mūslaikos pārdodams žurnāls nozīmē - uz vāka slavenība, iekšā - kurš ar ko guļ, ko ēd un uz kāda poda sēž.

Un vēl es uzzināju, ka to augšējo krānu pie caurules nav vēlams grozīt, tas deldējot smēri, kura noblīvē ventiļa šķirbas pret nevēlamām gāzes noplūdēm.

Read Comments

Reply


From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.

> Go to Top
Sviesta Ciba