lavendera - Post a comment

> Recent Entries
> Archive
> Friends
> User Info

Links
patiesi
ģeodati
britu komēdijas
grāmatas
spāņu podkāsti
popadancevs
naktsmājas
latv. filmas
stereo
lidojumi
podkāsti
mājas
anglene
putnu balsis
dzīvokļu cena
grāmatas gen
aum
workaway
smadzenes
Antons
poliglots
psihe 1
psihe 2
coursera
stupidfox
cariatura.ru
banksijs

May 26th, 2013


[info]lavendera02:05 pm
Pareizi Roberts saka: būtu labi, ja veikalā varētu visus ūdeņus nogaršot, pirms pērc. Mangaļi - riebjas. Venden - šausmīgi riebjas. Mīļotais Nabeglavi šobrīd par stipru. Rasa tāds maigs, to var iedzert. Darbā mani rīt gaida Sigulda vai Valmiera, cerams, būs lietojams. Un šobrīd man šķiet, ka tējas nedzeršu vairs visā savā mūžā, kā kaut ko tik pretīgu vispār var iekšā dabūt. (Kaut gan Greenfielda milky oolong labprāt atkal pamēģinātu, tikai nevienā veikalā to vairs neredzu.) Grūti mums, smalkiem ļaudīm :)

Pamodos septiņos, nodomāju - kurš tad svētdienā tik agri ceļas! - un svētlaimīgi nogulēju līdz pusvieniem. Bija vērts: tik krāsains sapnis sen nav bijis.
Koridorā ieraugu pīkstam krāsainu mēnesi vecu kaķēnu - pamats balts, simetriski plankumi - šokolādes brūns, zeltains un tumši zils. Izskatās kā maziņš panks, jo no galvas līdz skaustam krēpju josla. Kur ta mums tāds kaķītis varēja rasties, būs ieklīdis no āra, kur viņam droši vien māte. Izliekam aiz durvīm pagalmā.
Pēc brītiņa koridorā ir vēl viens tikpat maziņš minka, šoreiz balts ar zeltainu plankumu. Tad jau kaķu "avots" ir tepat mājā! Jā: puika pirms trim dienām uz ielas atradis kaķeni ar bērniem, iebāzis mugursomā, atnesis uz māju, un... tai pašā vakarā aizbraucis uz laukiem, atstājot visu atradumu aiztaisītā somā.
Fiksi ejam ārā savākt mazo panku - tur viņš galīgi nosalis spiežas pie mājas sienas kopā ar vēl vienu pilnīgi baltu brālīti vai māsiņu. Tagad nu mums ir fantastiski mīļa pūkaina kaķene ar trim kaķēniem. Kaķene arī ir krāsaina - tie paši balts, brūns, zeltains, bet viņai ir tumši zila seja un krūteža, gluži navi tonī.
Man ar to zvēru bija tāda drusciņ saziņa bez vārdiem.


Aktuāls jautājums: kur pārdod ūdensnecaurlaidīgu audumu? Pirms diviem gadiem tūrisma veikalā nopirku tā saukto 'ūdensnecaurlaidīgo' jaciņu - nu, tagad pēc braukšanas pa gluži nelielu lietu ikreiz esmu cauri slapja. Savukārt pagājušās vasaras motobraukšanas nodarbībās instruktori man deva "darba apģērbos" par desmit latiem pirktas virsdrēbes, kas nelaida cauri ne pilītes, pat ja garāmbraucoša mašīna stiprā negaisā apšļāc no galvas līdz kājām. BET, protams, tie darba apģērbu praķi ir tālu no stilīguma :) Vienīgā izeja ir kaut ko uzšūt no TĀ materiāla.

Read Comments

Reply


From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.

> Go to Top
Sviesta Ciba