lavendera - Post a comment

> Recent Entries
> Archive
> Friends
> User Info

Links
patiesi
ģeodati
britu komēdijas
grāmatas
spāņu podkāsti
popadancevs
naktsmājas
latv. filmas
stereo
lidojumi
podkāsti
mājas
anglene
putnu balsis
dzīvokļu cena
grāmatas gen
aum
workaway
smadzenes
Antons
poliglots
psihe 1
psihe 2
coursera
stupidfox
cariatura.ru
banksijs

January 11th, 2013


[info]lavendera10:28 am
"Arī tagad telepātija strādā, tāpēc es cilvēkiem mācu, ka visu to, ko priekšniekam nevar pateikt acīs, pasaki mājās, skatoties uz viņa bildi.. Telepātiski jebkurā gadījumā notiks enerģijas apmaiņa.. Tā es daudz ko savā dzīvē esmu nokārtojusi. Ja gadījies kāds pārpratums komunikācijā vai neesmu paspējusi pateikt paldies. Tad man ir izvēle - piedzīvot to, ko ir radījusi mana neharmoniskā komunikācija, vai nokārtot to telepātiski."

"..mūsu zemapziņā ir radies milzīgs mehānisms, ka uzdrīkstēties kaut ko, piemēram, savu paradīzi, tādi sapņi vispār cilvēkam nenāk prātā. Viņš labākajā gadījumā grib labu dzīvi. Kad es prasu, kas ir laba dzīve, atbild: lai ir darbs, lai alga normāla, lai mājās nav strīdu. Tātad es gribu labus apstākļus verdzībā, tas arī viss, es gribu, lai mani nesit. Arī ļoti daudzi cilvēki, kas dodas pie gaišreģiem, grib uzzināt: kad "saimnieks" var man iesist pa muguru, uz kuru laiku man jāsaspringst, kad man varētu iesist."

"Pirmoreiz atnākam bez bailēm, jo tur Augšā baiļu nav. Bailes iegūstam ar pieredzi. Caur bailēm mēs mācāmies, jo tās ir dzinulis, mehānisms, kas signalizē par iespējamiem draudiem jeb jau zināmo traumatisko pieredzi. Jo vairāk pieredzes dvēselei, jo baiļu signalizācijas sistēma sarežģītāka un jūtīgāka, pa gabalu jūt briesmas, tāpēc dvēsele kļūst ļoti piesardzīga un gudra. Bieži gadās, ka piesardzīguma vietā izveidojas bailīgums vai pat fobijas. Tas tādēļ, ka kāda no pieredzēm ir bijusi pārāk traumatiska, dvēsele nav varējusi tai tikt pāri. Kad uz vājo punktu uzspiež, vecā informācija atdzīvojas un paralizē cilvēku. Bailēm vajadzētu dot grūdienu risinājumam, bet notiek otrādi - tās paralizē, cilvēks ieslīgst bailēs un netiek no tām ārā. Lai pārvarētu bailes, jāiziet visa baiļu pieredze. Tikai tad tās pazudīs. Ja bail no ūdens, ej uz peldēšanas nodarbībām."

Agnese Bērziņa

Read Comments

Reply


From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.

> Go to Top
Sviesta Ciba