lavendera - Daži vērojumi, apkopojot pagājušā gada veiktos pētījumus

> Recent Entries
> Archive
> Friends
> User Info

Links
patiesi
ģeodati
britu komēdijas
grāmatas
spāņu podkāsti
popadancevs
naktsmājas
latv. filmas
stereo
lidojumi
podkāsti
mājas
anglene
putnu balsis
dzīvokļu cena
grāmatas gen
aum
workaway
smadzenes
Antons
poliglots
psihe 1
psihe 2
coursera
stupidfox
cariatura.ru
banksijs

January 7th, 2013


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
01:41 pm - Daži vērojumi, apkopojot pagājušā gada veiktos pētījumus


Nodoms


Biolauks reaģē uz nodomu, tieši nodoms ir atskaites punkts notikumu izcelsmei. Taču biolauks reaģē uz dažādas intensitātes nodomu atšķirīgi!

Proti, emocionāls nodoms rada lielāku ietekmi uz biolauku, agresīvs impulss ātrāk izkustina parazītprogrammas elektromagnētiskajā mirdzējumā. Taču interesanti! Ja impulss vērsts uz sadusmošanos par stagnācijas procesu dzīvē, tad šādas agresijas enerģija atstāj labvēlīgu iespaidu uz veselības matricu un notikumu formēšanos dzīvē. Savukārt, ja agresija ir vērsta uz kādu cilvēku kā šķietamo vaininieku, tad agresijas apjoms izjauc smalkās struktūras caurlaidību pašam agresijas īpašniekam. Tēlaini sakot, viņš saspridzina dabas plūsmas procesus ķermenī vai savā mantiskajā īpašumā.

Secinājums: agresija nav slikta, agresija ir krietni lielākas intensitātes Dieva klātbūtne. Tā pastiprina jebkuru procesu, paātrina notikumus.






Enerģijas veids - radītāja stars


Cilvēks ir radīts pēc gara un līdzības, tātad apveltīts gan ar radītājam identisku izskatu, gan ar identiskām spējām.

No kā izriet, ka no dzimšanas var veikt radītājam līdzīgas darbības, bet tikai tās, kas piemīt radītājam* - dot dzīvību un dot nāvi! Radītāja stars sastāv tieši no šiem diviem aspektiem. Respektīvi, sakot kaut kam „jā”, mēs automātiski sakām kaut kam „nē”! Un tā ir maza nāve. Arī pretēji - sakot kaut kam „nē”, mēs automātiski sakām „jā” kādai dzimšanai, programmai, aizsākumam, bet dažreiz - arī pašiznīcināšanās mehānismam.

Varētu teikt, ka mums piemīt Debesu Tēvam identisks mehānisms, bet šis mehānisms ir vēl dziļāks, jo strādā ļoti selektīvi. Pareizāk, tajā ir dabas iestrādāta drošības tehnika.

Debesu Tēvs, Logoss, Visaugstākais, Dievs, – katrs var izvēlēties sev pieņemamu terminoloģiju, - veic jebkuru darbību tikai un vienīgi saskaņā ar evolūcijas plānu. Šī ir burvju atslēga. Radītāja stars virzās caur jebkuram planetāram procesam, un cilvēka dzīve ir daļa no šī procesa. Jā, šis stars sastopas ar evolūcijas plānam atbilstošu kustību, tas tai dod dzīvību, automātiski dodot nāvi visiem traucējošajiem faktoriem (mūsu izpratnē - sargā); ja šis pats stars sastopas ar evolūcijai neatbilstošu procesu, tas momentāni dod tam nāvi, vienlaicīgi dodot dzīvību evolūcijai. Abas enerģijas strādā vienlaicīgi!

Cilvēks ar jebkuru savu darbību veic šo pašu procesu, taču specifika izpaužas faktā, ka cilvēks lielāko daļu savu darbību veic pret evolūcijas gaitu, līdz ar to pašam cilvēkam piemītošais radītāja stars iznīcina cilvēku, kad tas iet pretī evolūcijai!

Piemērs. Katru reizi, kad saku: „Man ir taisnība, bet citiem - nē, nezinot nostājos pret evolūciju, jo tās pirmais likums ir „procesu vienotība”. Pierādot savu taisnību, cilvēks automātiski paraksta sev spriedumu, piedevām izdara to pats! Savukārt, kad atsakos no personiskās vēlmes, es it kā atsakos no radītāja stara, taču tas nepazūd; šajā brīdī nostrādā Debesu Tēva radītāja funkcija, kura vienmēr ir saskaņā ar evolūciju, un cilvēks atveseļojas. Šis ir mehānisms, kurš nostrādā kā glābējs lūgšanās un grēksūdzes brīdī.

*Radītājs nevar izpildīt destrukciju.

Mērķu sasniegšana ir vakardiena.

Uzticēšanās - šodiena (realitāte).

Kopdarbs un virsuzdevums - rītdiena

No šīs rindkopas var likties, ka esmu pret progresu, un dažādām mērķu sasniegšanas tehnikām. Tā gluži nav, jo šis rakstu darbs nav viedoklis, bet pētījuma rezultāti.

Tikai dažas, ļoti retas mērķu sasniegšanas tehnikas ir bez negatīvām sekām to lietotājam, un tikai retie no mūsu mērķiem ir cilvēku ceļoši nevis iznīcinoši.

Sociālās sistēmas un likumdošana formē, reglamentē, un dažreiz pat aizstāv mantiskumu – ķermeni. Savukārt reliģijai ir atvēlēta humānisma, garīguma un dvēseles formēšana. Abu šo institūciju un nepilnības dēļ cilvēkam rodas ne paši ilglaicīgākie mērķi. Inteliģence kā katastrofāli maza, pat izspiesta sabiedrības daļa pat gribot nespēj uz saviem pleciem iznest augstus principus. Laiki, kad inteliģence turēja balastu, sāk palikt vakardienā, un diemžēl jauna alternatīva veidojas pārāk lēnu.

Īss mērķis dara labu pašlepnumam, ego, dzīves labiekārtotībai. Un neko nedod dvēselei. Uzticēšanās, lūgsnas stāvoklis, baznīca nevis svētdienā, bet neatrauti no dzīves dod veselību dvēselei.

Šī procesa bioenerģētiskā sastāvdaļa ir šāda - viena cilvēka pāri darījums citam, piemēram, aizvainojums vai nodevība likvidē viena nepareiza mērķa iespējamās sekas. Līdzsvaro! Piemēram, kad kāds mūs nodod, izlīdzinās biolauka sektors, kas atbild par pagātnē sasniegto nevajadzīgo, bet pašsvarīgumu veicinošo mērķi.

Glābt vajag dvēseli, nevis ķermeni! Sasniegt dvēseles, nevis ķermeņa mērķus!

Vienā no konsultācijām cilvēks dusmojās, ka saņēmis sēriju pārestību, netaisnību no līdzcilvēkiem. Kad aplūkojām viņa rādītājus, varēja redzēt apjomīgu pārākuma sajūtu, kas izveidojies no sociālā veiksmīguma. Šī cilvēka lauks sāka izlīdzināties mirklī, kad vizuāli apskatījām, kā aizvainojumi stabilizē sasniegumu rezultātā augošo nesavienojamību ar apkārtējiem cilvēkiem.

Pretējs piemērs. Kopīgi apskatot situāciju, kliente teica, ka pieņem samērā smago lietu kārtību un ir ar mieru dzīvot ar notikumu, kurš atgadījies viņas dzīves ceļā. Tieši šajā brīdī izbrīvējās savilkums elektromagnētiskajā laukā gan viņai, gan viņai tuvam cilvēkam. Viņš pat sāka kustēties ar lielāku ķermenisko amplitūdu.

Mērķus ir iespējams sasniegt, taču tie ne vienmēr sakārto jeb glābj dvēseli. Uzticēšanās, paļaušanās un pieņemšana izlīdzina pat nelabvēlīgu ģimenes karmu. Virsuzdevums, kalpošana un kopdarbs ne tikai likvidē ķermeniskas slimības, bet veido pozitīvu notikumu formēšanos nākamajām paaudzēm. Dažreiz pat izvelk nelielu savstarpēji nepazīstamu cilvēku grupu.

Vēl kāda no šīs pašas sērijas atziņām - militāri (pārāk agresīvi jeb ar iedzīšanas metodi) sasniegti rezultāti – mērķi biznesā, atstāj ļoti specifisku iespaidu uz vadītājam tuvajiem cilvēkiem enerģētiskā un situatīvā līmenī.

Vēl viens izpētes objekts pagājušajā gadā bija saistīts ar nacionālo jautājumu: iecietības vai agresijas pret atšķirīgajiem atsauci uz pašu cilvēku, uz nāciju un uz šī reģiona ekoloģiju. Par to nākamajā aprakstā!

P. S. Paldies, ja lasījāt, un nevis formāli, bet no sirds atvainojos, ja aizskāru kāda cilvēka jūtas. Šie pētījumi ir mans darbs, un tas ir mēģinājums zinātniski pierādīt sociālo un bioenerģētisko procesu mijiedarbību.

Andžejs Reiters
Tags:

(apliecini to, ka esi)


> Go to Top
Sviesta Ciba