tapšana

27. Jūlijs 2008

19:58

Labvakar, esmu mājās. Nevarētu teikt, ka nedēļas nogali "Zvērā" pavadīju aktīvi izmantojot piedāvātās izklaides iespējas, taču jāatzīst, ka esmu sajūsmā par pasākumu kā tādu. Peldējāmies upē, kur zilas spāres, uz cilvēka patvērumu radušas, mīlējas ar brūnajām, dzērām alu, pīpējām un lielos vilcienos nedarījām neko. Čirkainiem matiem, uzvilkusi mugurā Vīrieša rūtaino kreklu, vāļājos zālē, ko nebiju darījusi kopš gadiem pieciem varbūt sešiem, un pīpēju cigaretes bez filtra. Un kas ir interesantākais - to visu es darīju skaidrā. Vai nu tur nopērkamais alus bija atšķaidīts ar ūdeni, vai nu tiešām kopš pasākuma Zvejniekciemā esmu imūna pret alkoholu.
Esmu mainījusies, salīdzinot ar to, kas biju pirms pusgada, gada vai diviem. Un man patīk tas, ko Viņš ar mani izdarījis pēdējo divu mēnešu laikā.

20:24

Ai, jā! Piemirsu piebilst, ka šodien jāsāk dzert mazās brīnumtabletītes. Ceru, ka rīt neuzmodīšos pāris kilogramus smagāka, ar manāmu apelsīna miziņas efektu uz dibena un pazeminātu libido. Esmu skaista un tāda gribu būt arī turpmāk, lai arī zinu, ka skaistums neslēpjas apkārtmērā vai celulītā, es tomēr atļaušos būt sekla un sacīt, ka bez celulīta un ar savu svaru es jūtos skaistāka kā jutīšos gadījumā, ja ar mani notiks visas tās briesmīgās lietas, kas minētas lietošanas pamācībā. Bet ja vajag, tad vajag. Centīšos neēst vairs daudz un daudz kustēties. Vien nevaru izlemt - riskēt un pīpēt vai tomēr mēģināt atmest, jo smēķēšanu, šķiet, tā īsti atļauties vairs nevaru, ja negribu visu sačakarēt vēl vairāk.
Powered by Sviesta Ciba