Sep. 26th, 2014 @ 07:23 am (no subject)
ar ko jaunie labāki par tiem, kas jau kādu laiku darbojas? Jaunas idejas.. tā pat ir idejas, tikai grūti pārliecināt, ka tiešām vajag. Lielāka motivācija.. nav nozīmes cik ilgi tu kaut ko dari, bet gan kādēļ! Eh, tā varētu vēl kādu laiku runāt, bet jāsāk taisīties, lai var laicīgi doties dzīvē :)
About this Entry
[User Picture Icon]
From:[info]indulgence
Date: September 26th, 2014 - 07:48 am
(Permanent Link)
Nevis labāki, bet nespējīgāki, tb nespēj paši sev nodrošināt savas vajadzības. Gluži kā pensionāri, invalīdi un mazi bērni. Attiecīgi, strādātspējīgajai sabiedrības daļai sociālās solidaritātes vārdā jāuzņemas arī gādāt par jaunuļiem, cerībā, ka šie reiz kļus patstāvīgi un iekļausies pieaugušo vidē.

Nez kāpēc izskatās, ka lielākajai daļai daudz patīkamāk ir turpināt bumbulēšanos, ko kāds cits apmaksā, un šie nevēlas pieaugt. Attiecīgi, ja senos laikos pieaudzis (tb sevi uzturēt spējīgs un patstāvīgs) bija no 14, tad no 16, tad no 18, tad mūsdienās, saskaņā ar LR Jaunatnes likumu, tāds ir tikai no 25 un domāju, latiņa tiks celta augstāk (jo ja bumbulējies līdz 25, tad nev ne mazākā iemesla kļūt patstāvīgam pēc tam - gan jau māmiņa pabaros, tētiņš iedos piecīti kabatas naudai, bet valsts programmas parūpēsies par īpašajām vajadzībām). Kamēr sabiedrības kopums to vezumiņu var vilkt, tikmēr vilks (vienīgais, nevajadzētu sūdzēties, ka visapkār neplaukts un nezeļa aplam jauka labklājība, jo tās pelnītāju skaitliski ir pārāk mazs procents, bet ļaužu ar īpašām vajadzībām ar katru gadu vairāk_).