hel'

ar 5 dienu atkāpi jeb teksts, kuram bija jābūt pirms iepriekšējā

ar 5 dienu atkāpi jeb teksts, kuram bija jābūt pirms iepriekšējā

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
sēžu stacijā un gaidu savu vilcienu. paziņots retard de 30 minutes environ. redzēs, cik būs beigās. koferis un somas pārkrautas pāri malām - 8 mēneši mans dzīves tajos. bet nu jā, vai tad to dzīvi var tā somās salikt? nevar jau. iekrāmē mantas, noglabā atmiņas, bet dzīve jau iet uz priekšu. skrien! manējā šobrīd vispār kūleņus mētā: palieku - braucu mājās - nē, tomēr palieku - un tad visbeidzot palieku, bet uz 6 dienām iegriežos mājās, pardon, Latvijā. The home is where the heart is un manējā ir šeit, šajā valstī, šajā dzīvē - ar kurasāniem bulanžērjās un bagetēm kā vienīgo īsteno maizi, alpiem un pēcpisdienas snaudām piekoju parkā, pusdienām zālienā pie bibliotēkas vai IMUS, sniegiem kalnu galotnēs, ziedošiem lavandas laukiem, trakajiem viļņiem vidusjūrā, kas gāž no kājām, smiekliem, smaidiem un cilvēkiem. tiem pēdējiem jau īpaši, be tos jau koferī neiekrāmēši un līdzi nepaņemsi. tā ir tā cruel erasmus pieredze, ja izdodas atrast un satikt "savējos" (les etranges aka strangers aka aliens/ inner joke). pēdējās dienās bijis daudz asaru - manējo un citu. ir lietas kas mainās, cilvēki mainās, es mainos. famīlija vēl nezin, neredz, nav pamanījuši; es jau pati vien nesen to sāku aptvert. noformulēt vēl nemāku.
un nu re retards izaudzis līdz 40 min, bet rādās, ka vairāk šoreiz neaugs. tad nu es iešu un kāpšu tai vilcienā, lai pēc pusotras dienas piezemētos Latvijā.
  • Helène, la française. man jau tas, protams, liekas skaisti. sevi atrast tā. un zināt un just, kur sirds ir un kur labi.
    mana francija blakus tavējai ir plika un pelēka. tomēr es labi zinu, ko nozīmē cruel erasmus pieredze. uz savas ādas zinu. un vēl labāk to mainīšanos, tās ir bijis tik daudz.
    man tik ļoti gribētos teikt, ka tiksimies drīz parīzē. bet mēs ar parīzi esam tā kā atsvešinājušās, tā kā.. pārpratušas viena otru un es nezinu, vai tur gaidāms izlīgums un cik tas drīz. (tā gluži nevar teikt, jo novembrī ir iecerēts / ir jābūt parīzes sežūram. šoreiz pa profesionālo līniju tā teikt.)
    bet lai tā jumta istabiņa ar tevi labi sadzīvo. un lai kruasāni, boulanžērijas un visi citi dzīves prieki. skāvieni.
Powered by Sviesta Ciba