Mincis

Komentāri

IIres tiesiibas

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Liigums man bija beidzies jau kaadu laiku, bet es par to neuztraucos. Zvana vienu vakaru saimniece un saka, ka peec nallika par dzivokli vinna varetu atbraukt pati (parasti to dara vinnas deels). Sarunaajaam, bet jau tad man tas viss likaas taa aizdomiigi. Tikamies ~ 19 vakaraa. Ienak un pirmais ko pazinno - oj kakaja krasjivaja kvartira, tak davno tut nnebilaa! Nu domaaju babai vispaar rauj jumtu un tuliit buus kautkas labs. Taa ari ir un vinna turpina ar isu aprakstu par shii brizha ekonomisko situaciju, kas vinnas prat ir lloti pat labs, jo redziet vinna esot sakusi maniit vairaak mashiinu uz ielaam :) Pieminu ziemas skarbumu un gaidaamo budzhetu, bet vinna paliek pie sava augoshaa auto skaita. Neliela pauze un vinna piedavaa, no nakamaa menesha, man maksaat par dzivokli vairaak. Sludinajumus vinna ir apskatijusies un vispaar taa buus labaak visiem. Vienojaamies, ka man vajadzeetu nedellu padomaat un tad dot atbildi, lai liidz menesha beigaam vinna varetu vest potencialos irniekus, kas izradas ir lloti pat daudz. Sludinaajums esot jau izvietots, bet tikai testa rezhiimaa, jo uz ielaam daudz auto.
Nolemju negaidiit un zvanu vinnnai nakamajaa dienaa. Laipni atsakos no vinnas piedavaajuma un apsolos pames dzivokli peec 15 dienaam, novembra beigaas. Gaidiju kaut kaadu reakciju, bet viss lloti veesi. Vienojamies, ka dzivokli var atradiit tikai manaa klatbutnee un beidzam pirmo shiis teemas sarunu.
Protams pirms zvaniit vinnai es apskatijos dzivokllu iires sludinaajumus. Un jau pirmstam noleemu jauno dzivokli ireet par tieshi taadu summu kaa vinna bija nosaukusi. Man lloti nepatika kaa vinna to pasniedza un tapec tas jau ir paraudzis principa jautajumaa. Shkkirstot sludinaajumus mani aizvien vairaak parnnema shii dzivoklla mainnas fishka. Nee, nejau sludinaajumi bija baigi labie, vienkaarshi paradijaas TAA sajuuta. Esmu vel nepreceets un speeju savas mantas parvest vienas dienas laikaa un tad dzivot pilniigi kautkur citur.
Leenaam skatos sludinaajumus, iet dienas un viss notiek gludi. Dodos uz dzivokllu apskateem un nekur nesteidzos, jo tomer 2 nedellas laika. Piektajaa shii staasta dienaa zvana atkal saimniece. Nu, tur viss kautkaa sagriezies un vinnai vel taa sliktaa veseliiba + laika maz, vobshem vai es negribu vel ari decembri padzivot. Pat nedomaajot atbildu, ka nee, jo kas paarvacas 1 janvarii ?!? Vinna atdziist savu klluudu un mees beidzam sho sarunu.
Vakar vinna zvaniija atkal :) Veseliba esot vel sliktaaka un varbuut es varu padzivoot cik man ir nepiecieshams un tam nav obligaati jaabuut decembrim. Atbildeeju, ka atbildi sniegt taa uzreiz nevaru, bet nnemshu veraa vinnas piedavaajumu un ja buus nepieciesha palikshu vel. Dzirdeju vinnas balsii bailes un sarunaajaam peec paaris dienaam sazvaniities, kas vareetu buut visdrizaak jau 1diena. Tatad iespeejami 2 pedejaas dienas. Un jaa, viens te baigais ir gadijies dzivokliitis :)
No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Powered by Sviesta Ciba