Čmok! - Komentāri

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Maijs 29., 2008


[info]nenormaaliigaa12:30
Nē, lūdzu neuztver to tā. Es necenšos Tevi izglītot, tā būtu pārāk liela atbildība uz mani un pārāk liels slogs Tev. Man, protams, ir ļoti izteiktas filantropiskas tieksmes, tomēr, būsim godīgi - es to visu daru tikai un vienīgi sevis dēļ - man patīk, ka pasaule apkārt man ir skaistāka, tādēļ es brīvprātīgi ietekmēju sev apkārtējos procesus, lai to padarītu tādu. Nevajag to novērtēt pārāk augstu, nevajag pateikties. Ja tomēr kādam manis teiktais šķiet tīkams un pozitīvi izmaina domu gājienu, ziņa par to mani darītu jo laimīgāku. Tu uzrakstīji publisku postu, neaizliedzot komentārus, tātad - vēlējies tos dzidrēt. Man bija sakāmais, un es to teicu. Es nekādā gadījumā negribu, lai Tu (vai jebkurš cits) justos tā, it kā es vēlos iepotēt savu viedokli. Jā, es zinu, man ne pārāk labi izdodas vēl, bet nu es mācos. Un reizēm ir grūti nepateikt, ka Zeme ir apaļa, ja bariņš cilvēku sparīgi diskutē, cik tā ir skaisti plakana (neuztver to tieši un personīgi tagad). Sākumā ir grūti tam (nu kardināli jaunai un nedzirdētai informācijai par zināmām lietām) piekrist un iziet no personīgās uztveres un sabiedrības iestādītajiem rāmjiem, tomēr - ja kaut ar vienu apziņas stūrīti to pieļauj un sāk apdomāt, pasaule parādās pavisam citās - daudz pilvērtīgākās - krāsās. Daudz lietu iegūst izskaidrojumu, prāts un emocijas nomierinās. Jā, un parādās tāda balta gaisma.

Ja Tev ir "Galaktikas ceļvedis", labprāt aizņemšos.

"Ja ir jāiet pār līķiem, lai mēs tagad varētu piekļūt lietu būtībai, tad man tāda būtība nav vajadzīga." Vai augstāko matemātiku var iemācīties, nezinot aritmētiku?
Tev vispār karš ir sāpīga tēma, ja? Atceros, kora nometnē Tu jautāji "VAI KARŠ VAR BŪT LABS?!", bet es nepaspēju atbildēt tajā jūklī. :)

Par pēdējo rindkopu - a kas teica, ka viņi nav traki? :D Khm...vai pareizāk sakot - vienkārši aunu bars, kas neanalizē lietas, kas klausās teoloģijas fakultātes pasniedzējos pavērtām mutēm un pēc tam to vārds vārdā atkārto savos sprediķos.

Read Comments

Reply


No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

> Go to Top
Sviesta Ciba