Čmok! - Varonīgi pārvarētās vēlēšanu grūtības (iz "Rīgas Apriņķa Avīzes" reportāžām)

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Jūnijs 19., 2009


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
11:28 - Varonīgi pārvarētās vēlēšanu grūtības (iz "Rīgas Apriņķa Avīzes" reportāžām)
Vangažos raizes sagādā aplokšņu līmēšana

Vangažos līdz 8.00 bija nobalsojuši tikai 7 cilvēki, savukārt ap 10.00, kad iecirknī ieradās RAA, uz kāpnītēm bija sapulcējusies rinda no 12 balsotājiem. Vangažu vēlēšanu komisijas vadītāja Anitra Caica RAA pastāstīja, ka daļai vēlētāju grūtības sagādājot divas aploksnes, kuras ir aizlīmēt var, noplēšot papīra joslu. "Jāsaka Centrālajai vēlēšanu komisijai, lai nākamreiz uzliek atzīmi "Noplēst šeit!"," sacīja A. Caica. RAA manīja kādu kungu cienījamos gados, kurš aploksnes malu centās aplaizīt, lai dabūtu ciet.
A. Caica ievērojusi, ka vēlētājus nelielajā zālē mulsinot vēlēšanu novērotāji.
Aleksandrs: "Es pat īsti nezinu, par ko nobalsoju, laikam par Vorobjovu."

Baložos vēlētāji aplaiza aploksnes

Baložos grūtāk gājis ar aplokšņu aizlīmēšanu - aploksnēm jānoplēš līmplēvīte, bet cilvēki centušies aploksni aizlīmēt, maliņu saslapinot ar mēli.

Daugmalē vēlēšanu kabīnē pavada stundu

Daugmalieši ļoti ilgi izvēloties, par kuru sarakstu balsot. Īpaši grūti daugmaliešiem bijis izdarīt izvēli Eiroparlamenta vēlēšanās, jo trūcis informācijas par kandidātiem. Kāds kungs vēlēšanu kabīnē pavadījis pat vairāk nekā stundu, ārkārtīgi izbrīnot vēlēšanu komisijas locekļus. Izrādījies, vīrietis uz vēlēšanām paņēmis nepareizās brilles, bet lasāmbrilles aizmirsis mājās.

Mārupē aploksnes grib mest miskastē

Izsniedzot vēlēšanu aploksnes, iecirkņa darbinieki sīki izskaidro visu, kas ir jādara, tomēr daži balsotāji vēlējušies urnā iemest tikai partijas sarakstu, bet aploksnes izmetuši miskastē. Vēl kāds balsotājs gribējis nobalsot par visām partijām kopā.

(1 saka | ko saki?)

Comments:


[User Picture]
From:[info]nenormaaliigaa
Date:19. Jūnijs 2009 - 23:43
(Link)
ROFL. piilnīgs SĀS

> Go to Top
Sviesta Ciba