Pātaru Ansis' Journal
 
[Most Recent Entries] [Calendar View] [Friends View]

Thursday, July 7th, 2011

    Time Event
    7:43a
    Nu ja. Es jau vairs neko nesaku par velosipēdistiem - vienkārši paeju malā, kad kāds acis pārgriezis nesas pa ietvi, līkumodams starp gājējiem un zvaniņu īgni skandinādams. Esmu jauka un toleranta. Bet - pie Sakārnīša bārdas! - vakar dabūju novērot, kā tas sasodītais pidarkaķis tipa velorikša ar agregātu, kam pakaļā piekabināts mazlitrāžas auto aizmugurējais sēdeklis, nesās pa ietvi pretī "Origo". Gājējiem bija vislielākās iespējas nodemonstrēt savu fizisko sagatavotību. Ļoti nožēloju, ka man nav bises!
    Un tas jau nav pirmais gadījums - Vecrīgā tie ķēmi vispār jūtas kā kingi.

    Tad nu man tāds jautājums karojošajiem velosipēdistiem (kad Cibā ieliek kādu tēmu par riteņotājiem, tad jau viņu saskrien bariem):
    vai šitie arī uzskatāmi par "velosipēdistiem" un - tātad: vai jūsuprāt arī viņi drīkstētu braukalēt pa ietvi?
    1:10p
    Vot interesanti: kad tu viņus (nu velisapēdistus) palūdz izteikties, visiem piepeši kaut kādi darbi, nevar ne burta izspļaut, a kad uzraksti kaut ko no sērijas: "mans viens lohs uz riteņa kāju nobrauca!" saskrien vesels bars, lai pierādītu, ka lohs esmu es, bet visi velosipēda dresētāji ir balti un pūkaini.
    9:35p
    Šodienas tēmā
    Runājot par dažu velosipēdistu principiālu braukšanu pa ietvi. Nupat pavasarī: eju pa Sadovņikova ielu (tā iela tajā posmā ir tik šaura, ka pat diviem kājāmgājējiem ir grūti izmīties), pretī brauc viena DURA uz velosipēda. Savādāk nenosauksi - saģērbusies kā Sarkangalvīte no aņuka - sarkans mētelītis, sarkani zābaciņi, sarkana somiņa, brauc pa ietvi un runā pa mobilo (gan jau ka sarkanu). Ieraugot, ka kāds nāk pretī, viņas vienīgā reakcija bija ieplest acis pēc iespējas platākas un braukt žļangājoties uz visām pusēm (bet mobilo no auss nenoņemot). Tā biju ES, kas nokāpa no ietves! Un pat neiezvēlu - ievērtējiet toleranci!, tikai nobļāvos: "Bļa, dura jobannā!":]

    << Previous Day 2011/07/07
    [Calendar]
    Next Day >>

About Sviesta Ciba