Kuģis - Jautrīši...:) [entries|archive|friends|userinfo]
Kuģis

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Jautrīši...:) [Jul. 26th, 2005|12:13 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry

Vai tikko pārsmējos:) Ieskatāmies šeit - vienai no bildēm ir paraksts - "''Nacionālā spēka savienības'' biedri un citi godīgie cilvēki apsēdušies uz ielas..." . Smiekli sanāca izlasot "godīgie cilvēki" - Nacionālās spēka savienība priekšsēdētājs Aigars Prūsis ir izbijis Liepājas pašvaldības (toreiz - municipālās) policijas ierindnieks, kas pateicoties tētiņam (Aivars Prūsis - municipālās policijas priekšnieks) ieguva tur darbiņu un pēc kāda laika izlidoja no turienes ātrāk par korķi no šampanieša pudeles. Pie tam izlidoja par īstena latvieša un godīga cilvēka rīcību - aizturēto nepilngadīgo sistemātisku slānīšanu un "klientu" kabatu satura pārbaudi ar sekojošo privatizāciju. Starp citu, arī tētiņam nācās aizlidināties no turienes, jo nelabvēļi un droši vien, ka žīdmasonu sazvērestības locekļi, izcēla gaismā faktiņu, ka municipālās policijas priekšnieka vidējās izglītības attestāds ņe-togo t.i. bija viltots... Steidzamā kārtā Prūsim vecākajam nācās doties uz Angliju, kur viņš turpina būt stingrs cilvēks - apsargs privātfirmā.
Godīgie cilvēki...

linkpost comment

Comments:
From:[info]divi_g
Date:July 28th, 2005 - 12:30 pm
(Link)
Aizsūti mok uz sveiks@latnet.lv, tur viens tēls bija iemetis linku uz to rakstu. Šāda piebilde būtu interesanta :)
[User Picture]
From:[info]kugis
Date:July 28th, 2005 - 12:36 pm
(Link)
kas tas par sveiks@latnet.lv? Cik noprotu, liste kautkāda, ne?
From:[info]divi_g
Date:July 28th, 2005 - 12:46 pm
(Link)
Jap, liste par sociālpolitiskiem un ekonomiskiem jautājumiem, krietna daļa dalībnieku - ārzemju latvieši. Izveidojās kkad vēl 90.gadu sākumā. Es šad un tad palasu, kas tur samurgots.
[User Picture]
From:[info]neons
Date:August 30th, 2005 - 09:53 pm
(Link)
Kā Tev liekas - ja Aivars Prūsis būtu negodīgs cilvēks, vai viņš varētu strādāt Stoktonas pilsētas municipālajā apsardzes dienestā (pašvaldības pakļautībā esoša iestāde)? Kad viņš emigrēja uz Lielbritāniju, viņu specdienesti pusgadu pārbaudīja, visus papīrus izskatīja.
Cik zinu, izlidoja no policijas viņš tāpēc, ka no ne tā cilvēka kukuli nepaņēma.
[User Picture]
From:[info]kugis
Date:August 30th, 2005 - 11:41 pm
(Link)
1) viņam neviens neinkreminēja spiegošanu. Tā kā ar specdienesta pārbaudi nevajag sevi glaimot. Galu galā - Prūsis tomēr ir vienkāršs apsargs un atbildība, pieeja pie kautkādas _slepenas_ info ir ļoti nosacīta.
2) Viņa izglītības dokuments Latvijā tika klasificēts kā viltots. Tieši tas bija galvenais iemesls dēļ izlidošanas.

Tomēr ierakstā runa bija par Aigaru Prūsi vairāk. Man ļoti nepatīk klaji meli, divkosība un sevis idealizēšana. Diemžēl ar to nodabojas gan Birze, gan Prūsis.