laime tas ir tad, kad viss notiek ātri un nepareizi - Komentāri

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Decembris 1., 2014


[info]kuces_kundze13:05 - bondings ar mammīti
ar mammīti satikos pēc vētrainās pārvākšanās no viņas dzīvokļa uz savējo. viņa pateica, ka tomēr domā, ka man vajag bagātu vīrieti ar mašīnu, bet es esmu pieaugusi sieviete un tā ir mana dzīve un lai es daru, ko gribu. Un ka man vajag kārtīgu mēteli, zābakus un cimdus, jo priekš sava darba izskatos nereprezentatīvi (tā tas ir, nenoliedzu). es teicu, ka es principā negribu neko pirkt veikalā. tad mēs vienojāmies iziet pa čaka ielas humpalām, tas mums gadu gadiem ir tāds bonding session.
esmu meģinājusi viņu vest uz teātriem, koncertiem, smalkām kafejnīcām, bet vienīgais, kas viņai rada prieku, ir, ka es viņas izmeklētajās humpalās nopērku sev kaut ko un pēc tam mēs apēdam čaka/tallinas ielas beķerejā bulciņas.
un ir tik labi, ka es pie viņas vairs nedzīvoju, ne tikai tāpēc, ka 30+ gados ar mammu dzīvot ir nožēlojami un smagi. bet arī tāpēc, ka tagad, kad jau atkal tiekamies pāris reizes mēnesī un tikai periodiski sazvanamies, mums ir vecās attiecības - mīlošas, uķi puķi, bučas, es tevi mīlu. un tā ir way better.

Read Comments

Reply


No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.

> Go to Top
Sviesta Ciba