laime tas ir tad, kad viss notiek ātri un nepareizi - Komentāri

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Decembris 10., 2017


[info]kuces_kundze16:44 - ballītē
Mazajam mincītim jau palika septiņi gadi. Dzimšanas dienas ballīti svinējām mājās.
Tā bija lētākā bērna dzimšanas dienas ballīte, ko esam rīkojušas. Turklāt, man šķiet, ka mums labi sanāk.
Bērni kopā taisīja piciņas, ārdījās un tad ēda pašdekorēto saldējumu.

Dažas mammas drusku palika, viena mamma ilgāk pa īstam, ļoti forši parunājāmies. Man šķiet, ka nenormammām, piemēram, tām, kuras vienas audzina bērnus, mēs patīkam jo īpaši. Iespējams, viņas saprot, ka uz mūsu fōna viņas vispār ir normālas.

Viens zēns mincīša klasē mūsu skatījumā varētu būt gejs. Viņš ir drusku dīvains, un viņam ļoti tīk dejot kā bejonsē. Baidos, ka viņam nebūs viegli dzīvē.

Cits zēns uz mūsu skolu pārnāca no Franču liceja. Mamma stāstīja, ka tas zēnu, kam nedaudz ir disleksija, mācības šajā sacensības pilnajā vidē esot novedušas līdz depresijai, balss raustīšanai un galvassāpēm. Bet var redzēt, ka mamma, kas audzina viņu vienu, ļoti baidās no jebkuras 'nenormālības' viņa izpausmēs. Viņa satraucas, ka viņš izskatās nenormāls, jo, kad koncentrējas, izliek ārā no mutes mēles galiņu. Un ka vajag iet džudo, lai viņam ir kāds, kas parādot tēva lomu, to vīrišķo. Viņai ir tik grūti finansiāli tikt ar visu galā, un nepalīdz arī tas, ka ekspektācijas par to, kādam jābūt zēnam, nav viegli manevrējamas, ja zēns ir kaut nedaudz citāds. Tomēr meitenēm ir dots vairāk brīvības.

Vakara hailaits: Kad Ričardam mamma atnāca pakaļ, viņš svinīgi gāja lejā pa trepēm un mammai lasīja priekšā tekstu no grāmatas 'Izskaidro Man!': "Kādas ... ir.....sajūtas.....cilvēkam.....seksā...!!!!" Viņa acis iemirdzējās un viņš skatījās uz mammu, gaidīja viņas reakciju. Mamma nelika vilties, viņas acis iepletās šausmās. Ričards laikam pie mums ciemos bija pēdējo reizi. Lai gan aizejot viņš cerīgi uz mani lūkojās un teica: "Bet tu paprasi, lai viņa mani uzaicina vēl, pie jums bija riktīgi forši!"

Read Comments

Reply


No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.

> Go to Top
Sviesta Ciba