SCiboloģija - ranking et existence*

« previous entry | next entry »
Oct. 17th, 2003 | 01:49 pm

SCiba īstenībā ir jau tā kārtīgi nobriedusi. Nostāvējusies.

Tā ir īpaša kopiena. Ar savu ranga sistēmu. Labi pukstēsi - dabūsi daudz friend/offus. Labi nopūtīsies - dabūsi labu posted/received ratio. Jaunpienācējus no sākuma pieņem tikai tie, kuri pazīst ārpus SCibas. Gribi draugus - pievieno pats, atvienosi - tiksi atvienots.

Pēdējā laikā SCibisti ir sasnieguši dzīves (dzīves iekš SCiba) rudeni. Klimaksi. Menopauzi. Sākas eksistenciālas dabas problēmas. Interesantākais laiks, kad novērot. Intensīva frienlistu dzēšana, pašu e-muāru dzēšana un atdzēšana. Un pats galvenais arguments - man SCiba nav tik svarīga. Žurnāla izdzēšana ir tikai un vienīgi pazīme, ka SCiba ir spēcīgāka par Tevi, jo Tu aizej tam paredzētā kārtībā un tad atgriezies. Tev ir bail vienkārši ignorēt SCibu, jo viņa ir spēcīgāka. Bail būt idle un neko nerakstīt. Ko gan citi padomās?

Pat iwaku noņēmis iespēju komentēt. Laikam apnikuši standart-komentāri. SCiba izsūc dzīvību. Enerģiju. Un tad mazās devāš to sniedz atpakaļ, lai galīgi nenomirtu.

khaa-haaa...

* - nestrukturētas pārdomas

Link | Leave a comment | Add to Memories


Comments {2}

Kyrie

(no subject)

from: [info]kyrie
date: Oct. 17th, 2003 - 02:41 pm
Link

Man nav dzīves, tādēļ es to aizpildu ar SC.
Turklāt bez viņas garlaicīgi.

Reply | Thread


red

(no subject)

from: [info]red
date: Oct. 17th, 2003 - 06:22 pm
Link

Tev ir dziive, tikai Tu aciimredzot vinju nemaaki panjemt. Principaa shaadi teksti "man nav dziives" vedina domaat par shausmiigi vaajiem cilveecinjiem.

es piekriitu darvinam. stipraakajiem jaaizdziivo. taapeec neesi vaajsh/a. ja taa juuties maini to.

bet principaa sciba ir taada pati virtuaalaa addikcija kaa jebkas cits. smeekjeeshana, utt. kas arii paraadaas krutz tekstaa.

mans uzskats ir, ka nevajag dziivi transleet virtualitaatee. m-kay, sciba ir fine, tas ir komunikaacijas veids. un tikai. var scibu lasiit un var nelasiit. taapat kaa var speeleet speeles un nespeeleet. viss atkariigs no mooda. bet taisiit tragikomeediju no taa, ka: "o, es atsakos no visa un dzeeshu savu cibu", vai "citas dziives man nav" ir manupraat padebiili. tas mans viedoklis. privaats.

Reply | Parent