melis, kas runā - skrūvspīles

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
swissmiss
postsecret
Vieglāk ir
melot
un vēl sagrozīt melus
pēc tam uzprišināties

Augusts 9., 2004


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
10:22 - skrūvspīles
pirms gada pilnīgākajā depresijā aizbraucu mājās, kad bija absolūti izgāzušies mani darba meklējumi, atgriezušies visi iespējamie mazvērtības paveidi un sabrukušas cerības un nekas cits neatlika, kā sajūsmināties par vieglo attiecību valdzinājumu un sidru asiņu vietā. Tad, kad visas šīs preteklības bija klāt, kā jau tas notiek, visas uzreiz, ko tur pa vienai, tad man bija jādzīvo tur, kur pāris kilometru attālumā no manis pāris mēnešu apakaļ ar pāris saujām baltu smilšu apbērts Jurītis, pusgadu vecāks par mani, izšķīdis pret mašīnas stiklu, pļurkt. talantīgs mūziķis. čellists. un mīlīgas sarunas, kas kļuvušas nebaudāmi stulbas, pārceļoties no parka soliņa uz kapiem. gribas mainīties vietām. gatavās skrūvspīles, kad kāds, kam visa pasaule bij pie kājām, guļ ieracies un man - pilnīgi nepārdomātai būtnei - te jāvazājas bez jebkāda objektīva iemesla.
maniakālās skumjas tās laikam ir.
man reiz pa reizei patīk apskatīties, kas mani ir satraucis pirms gada, vai diviem. neatgriezeniski visdrīzāk. man gribas saprast, cik svarīgas ir lietas, ko esmu izdomājusi, nolēmusi, apstiprinājusi ar parakstu un zīmoģeli savā prātā. un kā pret to izturēties ar cieņu.
mani biedē ātra atteikšanās no saviem izdomājumiem un parakstiem. mani sadusmo par vienaldzību ienīstamo pamošanās.
mani paralizē manu domu naivums.
un es gribu brīvdienu vienu, no visa.

((3) ierunājās | iemels niekus)

Comments:


From:(Anonymous)
Date:9. Augusts 2004 - 13:08
(Link)
eu chau.Sory,ne pa tēmu, bet īsziņu ar tikšanās vietu esmu saņēmusi. ja kas, mans tel. 6748559, man nav tavejais, agnesei ariidzan nee.manu uservārdu gan jau ka šeit zini, būšu gandrīz visu dienu pie neta, ja kas.Kašķis
From:(Anonymous)
Date:9. Augusts 2004 - 13:35

kashkjis

(Link)
galigi prieciigi te redzeet tevi. zaiga
From:[info]aizdoma
Date:9. Augusts 2004 - 13:35
(Link)
akal jau jaaraud bija

> Go to Top
Sviesta Ciba