melis, kas runā - atkal skolā

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
swissmiss
postsecret
Vieglāk ir
melot
un vēl sagrozīt melus
pēc tam uzprišināties

Maijs 17., 2010


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
09:51 - atkal skolā
nu tad tā. salidojums ir galā.

vislielāko šoku mums visiem sagādāja puika, kas skolā bija neiedomājami resns, bet tagad kļuvis nereāli tievs. pirmās desmit piecpadsmit minūtes visiem nācās aprast ar šo faktu un spiest sevi nedomāt, ka kāds vienkārši pieklīdis pie mūsu galdiņa. pārējie džeki toties bija apvēlušies un neglīti un ap vieniem jau vairs nebija iespējams ar viņiem sarunāties.
kopumā bija tikai kādi trīs pavisam neveikli brīži. un tie visi saistīti ar publiskiem vai mazāk publiskiem mēģinājumiem noskaidrot ģimenes stāvokli. mēģināju būt pēc iespējas atklāta, vismaz ar tiem, kas bija mani draugi vidusskolā, bet es sapratu jau pēc pirmajām sarunām, ka tas neskaitās - tas, kas man patīk manā dzīvē un tas, ka es to tiešām izbaudu, neskaitās. un tad es domāju, vai tiešām es gribu, lai šie cilvēki ir droši, ka ar mani viss ir kārtībā. un atbilde ir - vispār jau jā. lai ko viņiem nozīmētu 'kārtība', tajā brīdī viss, ko es gribu, ir iederēties un piederēt un būt normāla. un tie jau nav tikai šie cilvēki, tie ir visi cilvēki, pilnīgi visi.

((2) ierunājās | iemels niekus)

Comments:


From:[info]alison
Date:28. Maijs 2010 - 21:08

momentāri

(Link)
vot, nesaprotu, kā Tu vispār spēji sadūšoties aiziet uz tādu pasākumu. man jau doma vien uzdzen šermuļus
baigā mērīšanās ar krāniņiem, redzi, man šitādi tgad mati, šitāds vīrs, a redzi, man šitāds zilacains divgadīgs monstrs, a redzi, rekur es strādāju, un vispār, kāpēc tu vēl neesi precējusies (ar skumju neizpratnes un līdzjūtības piegaršu balsī), o, jā, dzirdēji Anniņa, Pēterītis tagad to un šito.

nē, visu cieņu par drosmi
From:[info]ostrov
Date:12. Jūnijs 2010 - 14:41

Re: momentāri

(Link)
+1

> Go to Top
Sviesta Ciba