melis, kas runā - forest gump

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
swissmiss
postsecret
Vieglāk ir
melot
un vēl sagrozīt melus
pēc tam uzprišināties

Jūlijs 22., 2004


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
09:43 - forest gump
vakar dienā dzirdu nelielus draugu ultimātus, kas liek man domāt, ka tas ir spiediens. mani spiež izvēlēties, nu ko lai es daru, ka uz pasaules ir tik daudz jauku cilvēku un viņiem visiem es patīku:)))))))))))
beigās izdaru neiespējamo un visu apvienoju - līvu laukums, forests baronielā, un piņķi pusnaktī, kas beidzas ar miega trūkumu un vispār stulbu dilemmu.
kāpēc ir tikai brīži, kad jūtos pilnīgi vientuļa un tie otrie - kad mani rauj uz pusēm un visiem mani pēkšņi vajag uz vietas un tūlīt. kā to sauc? padomāšu šodien par to.
braukšu nedēļas nogalē pie omītes uz laukiem. tur būs miers, jo visā ciemā nav neviena paša, kam gribētos ar mani parunāties kā vecajos labajos laikos. un nav neviena, kam trūkst manas uzmanības un kam liekas, ka es viņu nemīlu pietiekami. ja nu vienīgi vecmamma, kas mani visdrīzāk nepazīs, kad ieradīšos.

((4) ierunājās | iemels niekus)

Comments:


From:(Anonymous)
Date:22. Jūlijs 2004 - 12:15

piemirstais vilmuks

(Link)
es vakar tev gribeeju jaautaat, kaapeec tu iisti atbrauci uz pinjkjiem. bet nu re ir atbilde.
un par laukiem runaajot, veel jau ir vilmuks, kursh noteikti no prieka raudaas tevi ieraugot un aiz beedaam tev prombraucot. piemirstais vilmuks, raudaatu divtik zinot, ka ir piemirsts.
[User Picture]
From:[info]krunka
Date:22. Jūlijs 2004 - 14:12

Re: piemirstais vilmuks

(Link)
raudātu gan, man prombraucot viņš vienmēr saka - marta - tu mans labākais draugs, biju par to aizmirsusi. "drauga" lāsts pār mani nolaidies
From:(Anonymous)
Date:22. Jūlijs 2004 - 14:14

Re: piemirstais vilmuks

(Link)
tu vienkaarshi esi profesionaals draugs, visi peec tevis alkst. tev vajadzeetu pieprasiit atalgojumu par draudzeeeshanos un tu kljutu bagaata un tev nevajadzeeetu straadaat ministrijaa un tu varettu vairaak laika veltiit draudzeeshanas un kljuut veel bagaataaka
[User Picture]
From:[info]maksims
Date:22. Jūlijs 2004 - 15:08
(Link)
Jā, nu citureizi tomēr nepadodies spiedienam tik viegli. :)

> Go to Top
Sviesta Ciba