Krokomotuve -

> Recent Entries
> Archive
> Friends
> User Info

March 7th, 2011


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
09:49 pm
Nu lūk, rītdien augsti godājamajā rančo ieradīsies pē vē dē. Uz kaut kādu tur ik-pa-piec-gadējo bla bla bla pārbaudi. Tagad norisinās buršanās milzīgās dokumentu kaudzēs, lai visu saliktu pa plauktiņiem, pārbaudītu un sarakstītu lietas, kas nav rakstītas entos gadus.
Atceros, ka pirms pāra gadiem mūs no pē vē dē pārbaudes izglāba milzīga lietusgāze, kad viss pagalms pludoja un balta siena gāzās no debešiem. Ierēdņu dāmas ar savām vasaras čabatām būtu tajā šļurā nogājušas pa topi, tāpēc neapgrūtināja sevi ar visu rančo ēku apskati.
Rādās, ka nekāda meteoroloģiska kataklizma rītdien nedraud notikt, tāpēc uz vispārējā beša nots centāmies izdomāt, kā varētu pvdešņicas atturēt no rančo apskates. Viena no problēmām ir tā, ka mums, redz, ir "nelegālās cūkas" - cūkas bez krotālijām. Bet ja tev ir cūkas, ir jāskricelē cūku aprites žurnāls, kur jānorāda, kāda cūka un kad un kā ir ienākusi un kad un kā ir izgājusi. Cūku žurnālā jau nevar ierakstīt - tas tur baltais vepris ar rižo vēderu vārdā Bamslis un tā tur melnraibā cūka ar stāvajām ausīm vārdā Bietīte ir ienākuši rančo (un pēc 6 mēnešiem saņem sveicienu ar Betula pubescens vāli un vec vectēva Kārļa tuteni). Diemžēl Bamslis un Bietīte dzīvo pa ceļam uz citiem rančo apskates animāļiem, līdz ar to ir nepieciešams viņus vai nu evakuēt, vai apklusināt. Bija ideja cūkas uz tām 2 stundām aizvest pie kaimiņienes. Otra ideja - es varētu paņemt cūkas bagāžniekā lidzi uz skolu. Laikam gan tomēr uzvarēs ideja cūkām iedot dubultporču brokašku, lai viņas pieēdušās nevar parukšķēt, patirināt ausis i pat patusnīt. Taču vislabākā no visām idejām bija tā, ka varētu pirms vizītes tā pamatīgi un konkrēti pielikt mūli, gulēt pie rančo siena rulonā ar pudeļonku rokās un kad pvd nāk, pilnā rīklē aurēt - MANAS MĪĻĀS MEITENĒĒĒĒĒĒS! (un tad kā odziņu visam - apvemt viņām kurpītes).

Kā nekā - rīt 8. marts.
Būs jautri.

(2 devas | Iešņaukt)

Comments:


[User Picture]
From:[info]shanietis
Date:March 7th, 2011 - 11:50 pm
(Link)
Kurpīšu apvemšanai vaig algot profesionāļus - ciema zilīšus. Var pat katrā siena čupā pa zilītim noslēpt, lai uzglūn pēvēdešņicām un viņu kurpēm. Protams, tas joks varētu vilkt uz kādu pusotru spaini ļergas, bet rezultātam vajadzētu būt.
[User Picture]
From:[info]krokomots
Date:March 8th, 2011 - 10:14 pm
(Link)
dažu labu reizi man mazāk grauž apziņa, ka man nav, piemēram, maģistra grāda, kā tas, ka nemāku labu ļergu nodzīt.

precīzāk, vispār nemāku ļergu dzīt.
dzīve ir skarba, ko tur.

> Go to Top
Sviesta Ciba