Krokomotuve -

> Recent Entries
> Archive
> Friends
> User Info

November 27th, 2009


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
09:30 pm
Nu pēdējās dienas iet ļoooti jautri :) Sajūsminos par savu rumpīti ... jau kuro dienu monitorēju sevī interesantas sajūtas - it kā baigi gribas ēst, bet iedomājoties par kādu konkrētu ēdienu, sametās slikti, un ja saņemās un kaut ko apēd, tad arī reāli ir pēc tam slikti :) Labākais ir tas, ka pagaidām tas mani uzjautrina. Nez, moš mana vecā druška būs atgriezusies... Izlasīju rakstu par viņu Ievā, zomg, ku patiesīnbā cilvēkiem ar viņu ir bijušas problēmas. Tad jau es tajos savos 18-it biju izšļūkusi cauri sveikā.
Šodienas jaukā ziņa ir tā, ka vecajā labajā audumu veicī Kameja var nopirkt visus iespējamos auskaru un kreļļu pribambasus. vēl milzonīgākā izvēlē, nekā slepenajā dārzā! :) YO! Būs kādreiz jāierezervē kāda studiņa laika un jāizvēlas. I LOVE Lauki! :D
Un līdz Cosmos koncim vairs tikai nedēļa. Un rīt brauc ciemā krusttēvs. Laikam jāuztaisa arī adventes vainadziņš un rīt es točna paspēlēšu klavieres. nu hoķ kādas 10 minūtes.Un vēl derētu pabeigt šūt iesāktos bruncīšus un sākt zīmēt z.sv. kartītes. un uztaisīt sarakstu - kam īsti sūtīt :)
un jāizprovē tā ķirbju kūka un jāuzcep arī promopiparkūkas. un jāuzzīmē beidzot tas kāzu logucis.
būs jau labi.




(1 deva | Iešņaukt)

Comments:


From:[info]ave
Date:November 28th, 2009 - 06:06 pm
(Link)
par klavierēm - gluži manas domas. jau lādējas notiņas.

> Go to Top
Sviesta Ciba