Amnestija un Objektivitāte (kro)

Mēneša sākums,.. 

ceturtdien, 4.04.2013 @12:03 am | Amnestija un Objektivitāte

Mēneša sākums, makā(kabatās, somā, krājkasē) nedaudz virs pieciem latiem tik atlicis, un tā teikt, braucot mājās bija tīri žēl pirkt braukšanas biļeti. Nav jau tā, ka darba jautājumos braucot es to nepirktu, vienkārši braucot mājās, bija tupa žēl tērēt naudu, jo redz pirms tam pārtraucot savu alkohola gavēni, biju ieskrējis ar draudzeni iedzert aliņu un tā teikt iztērēju pēdējo grasi, lol? Tātad braucu mājās, austiņās skan Saiteclams casino - i'm good (instrumental), vienvārdsakot es kaifoju no šī muzona, bet redz tad es ievēroju, ka pieturā iekāpj viena no manām bijušājam paralēl klases biedrenēm. Šī meita pašlaik strādā par kontrolieri. Man no mana toņa asuma pat sametās kauns.

- Jūsu Biļetīti lūdzu!
-- [ Viņa mani neatpazina? Nu jā, laikam gan, jo galvā kepons un galva noliekta, piekam tiek vēl sēdēts internetā*telefonā. Redzot, ka tulīt pienāks pietura, tēloju aizņemto un saku, ka
-- Es kāpju tulīt ārā, nav laika tur meklēt. [ Un turpinu rakties internetā, nepieveršot uzmanību].

Jā, iekšējs kauns. 70 kapeiku dēļ, nācās iet ar kājām trīs pieturas. Vasara, nāc tuvāk, jo redz gribas braukt ar riteni, nevis maršot pa ielām.
insommnia (insommnia)
jaa, vasara, nāc ātrāk, .. | insommnia (atbildēt)

ceturtdien, 4.04.2013 @1:36 am

jaa, vasara, nāc ātrāk, gribas vellot!

forsi, ka tev draudze ar kuru pēdējos grašus nodzert :)