Amnestija un Objektivitāte (kro)

Nabaga internets. 

ceturtdien, 20.05.2010 @1:36 pm | Amnestija un Objektivitāte

Arī nabagam gribas iziet ārā - internetā. Kādas vispār pastāv iespējas, ka manā dzīvokļa wifi antēnas uztverē būs parādījies kāds wep tīkls? 1:36 ? 1:72? Jebkurā gadijumā, jāsāk aptvert citas bezmaksas interneta iespējas. e.g. tā kā man ir pieejams lokālais interneta vads(ethernet), varētu mēģināt rakņāties tīklā un osņāt windows username/password un tad uz viņu datora uzlikt socscap, caur kuru arī varētu iziet internetā. Vai arī vienkārši nomainīt savu mac adresi ar kaimiņa mac adresi(bet ar šo man šķiet ir vieglāk pieķert?). Ar šo iepriekš neesmu nodarbojies, šaubos, ka tas arī varētu būt diezgan sarežģīti, so ja nu Tev ir kāda pieredze ar šo varbūt padalīsies? vai nu te, vai nu kādā aizvēsturiska posta komentā.

insommnia (insommnia, yes I can)
es nezinu vai tas ir tas, ko.. | insommnia (atbildēt)

ceturtdien, 20.05.2010 @6:43 pm

es nezinu vai tas ir tas, ko Tu domā, bet mums taču mājā ir puikas, kas salauž kaimiņtīklus.
Amnestija un Objektivitāte (kro)
Ja viņi lauž caur.. | Amnestija un Objektivitāte (atbildēt)

ceturtdien, 20.05.2010 @6:49 pm

Ja viņi lauž caur wifi(wireless), tad to es jau sen protu. Man Rīgā ir pieejams ethernet(tīkla vads), kurš ir piesprausts vietējam internetam(viss ticamāk, ka savienotas 2 mājās, jo tīklā (last year) uzrādijās ap 30 lietotājiem(online). Tātad, kā jau izteicu augstāk man ir divas versijas kā dabūt netu a) noskanēt tīklu un nomainīt kaimiņa mac uz savu (teorētiski tam vajadzētu līdzēt, bet nez kas rādās administratora pusē(iespējams viņš to uzreiz notreiso), kas mani nedaudz satrauc. Tāpēc ir doma iet drošāku ceļu - uzlauzt windows loginu(vēl nezinu kā, bet šaubos, ka tas ir kas grūts) un uzlikt socks servaku, caur kuru nu jau es varu mierīgi sēdēt internetā ( kamēr kaimiņa/u dators būs ieslēgts). Kaut kā tā. Uztaujā, varbūt var ko līdzēt.
insommnia (insommnia)
oj, kā un ko viņi dara es.. | insommnia (atbildēt)

ceturtdien, 20.05.2010 @6:57 pm

oj, kā un ko viņi dara es nemaz īsti nezinu :) (Ich bin sehr dumb) bet pajautāšu. rīt. un vispār mēs Tevi šonakt pieminējām un priecājāmies, cik labi, ka Tu esi :)
3x dīksti minēt - kāpēc :)
Amnestija un Objektivitāte (kro)
я догадиваюсь )