kristiana - [entries|archive|friends|userinfo]
kristiana

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[Jun. 20th, 2006|01:23 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Pikets „Gribam Jaunatnes likumu vēl šogad!!!”2006.06.19
Latvijas Jaunatnes padome (LJP) ceturtdien 22.jūnijā plkst.12:00 organizē piketu pie Saeimas (Torņa un Jēkaba ielu stūrī), lai aicinātu deputātus pieņemt jauniešiem un jaunatnes organizācijām tik ļoti būtisko likumu vēl šogad! Arī TEV tur ir jābūt!!!

Kāpēc?

Tāpēc, ka jau ilgi, ilgi tiek strādāts pie Jaunatnes likuma, kurš ieliks pamatu jaunatnes politikas attīstībai Latvijā, noteiks jaunieša tiesības un pienākumus, ļaus attīstīties brīvprātīgo darbībai un neformālajai izglītībai, garantēs valsts budžeta finansējumu daudzām jaunatnes organizācijām un palīdzēs jauniešiem iesaistīties dažādu viņus skarošu lēmumu pieņemšanā kā vietējā, tā nacionālā līmenī!!!

Un jaunatnes likums šobrīd iestrēdzis Saeimā, kur tas tiek ‘burtiski izdzēsts’ un pieņemšana spīd vairs tikai tad... kad mēs vairs nebūsim jauni!

www.ljp.lv
LinkLeave a comment

Comments:
From:[info]sileens
Date:June 20th, 2006 - 01:26 pm
(Link)
politika - my ass. točna nepiketēšu.
[User Picture]
From:[info]kristiana
Date:June 20th, 2006 - 01:51 pm
(Link)
mjam,politika gan
From:[info]sileens
Date:June 20th, 2006 - 02:31 pm
(Link)
- Когда Бродскому сказали: пойдем к тому-то. А он: не пойду. Типа как советчик. Ему говорят: да нет, вы перепутали, Иосиф, он антисоветчик. А Бродский: какая разница. Люди, которые "против", и люди, которые "за", и те, и другие не понимают, в чем смысл жизни.
[User Picture]
From:[info]kristiana
Date:June 20th, 2006 - 08:28 pm
(Link)
ja šo likumu pieņems, es pelnīšu maizīti profesijā,kura man patīk-nevalstisko organizāciju sektorā...tā ir mana motivācija...viss parējais tiešām ir skatāms no tava citāta viedokļa ...(ak,dies,es jau sāku runāt kā 100 krēslu atsēdētāji)