kristiana - kristiana grib lidot ar deeli? [entries|archive|friends|userinfo]
kristiana

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

kristiana grib lidot ar deeli? [Dec. 22nd, 2005|10:37 am]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
[Current Music |african drums]

Jau otraa diena, bet staigaaju veel leenaak. Biju Milzkalnaa un pirmo reizi uzkaapjot uz deelja,atklaaju, ka varu paarvaldiit to. Tas noziimee, ka braukshu veel, vismaz viena iespeeja labi pavadiit ziemu, nevis paarziemot to siltaa segaa.
Bet nu traki izvingrina visu, ko vien var izvingrinaat.
Ir veerts, cilveeki,ir veerts;)
LinkLeave a comment

Comments:
From:[info]shi
Date:December 22nd, 2005 - 11:38 am
(Link)
ja vien tu neesi pašnāvnieks, un mazohists mani uz kalna nevajag mudināt kāpt:D
[User Picture]
From:[info]kristiana
Date:December 23rd, 2005 - 02:59 pm
(Link)
maajaas seedeeju un drebinaajos tik dikti, ka pirms kalna biju visas bailes izdrebinaajusi, un tad jau bija vienalga;D..lamaajios uz deeli, kaapu ar kaajaam lielajaa kalnaa, jo pirmajaa reizee labaak saakt ar augstaako kalnu...beigaas ir arii rezultaats un atklaasme,ka ar naavi tas nebeigsies;)))
From:[info]jf_
Date:December 22nd, 2005 - 11:55 am
(Link)
Lejā vēl kaut kā, bet augšā tikt ar dēli man neizdodas :) Tiesa, es tikai vienreiz mēģināju un tas bija Jēkaba gravā; pacēlājs tur bija tāds, ka jāturas ar rokām un jāšļūc ar dēli augšā :)
[User Picture]
From:[info]kristiana
Date:December 23rd, 2005 - 02:56 pm
(Link)
Milzkalnaa ir oki,tur protams jaaturas ar rokaam un jaashljuuc arii ar deeli augshaa, bet mazais "ripas seedeklis" mazina slodzi..un zin kaa, taa pirmaa reize tieshaam ir kaa pirmaa reize, un naakamajaas reizees veicas labaak noteikti. Uz beernu kalna gruuti tikt vai gandriiz neiespeejami, jo paceelaajs jokains, bet uz lielaa kalna tiku ar otro reizi, gan ieskreeju peedeejaa stabaa...;) bet nu, kas nav kritis, nav bijis uz kalna