Kurvjzieža kontemplācijas

Komentāri

Krāšņais Kurvjziedis

par steiku (shodien cepu). fileja man nepatiik. man patiik tas, amerikaanju gaumee, ar T veida kaulinju, vai krainjikaa, ja ir garantija, ka govs nav veca deejeeja, taa pati kakla dalja. biezs, apmeeram collu. uz loti karstas pannas (taa, ka celajs zili duumi), mazaa elljas daudzumaa, uzmet galju, cep no vienas puses 5 min (reguleejot karstumu, lai galiigi nesadeg), tad no otras - 5 min, man patiik taads, kam tomeer iduu veel ir mazliet rozaa, (ja ljoti biezs, vai garsho kaartiigi izcepts, tad pa 7) nekustinot. klaat tikai pipari un saals (uz beigaam). virsuu, serveejot uzgriezh ripaas svaigu siipolu, uztaisa vai nu balto meerci (karstaa sviestaa milti, garshvielas, piens) galjas pannaa, vai kreejums/majoneese/kjiploki.
No:
Lietotājvārds:
Parole:
(komentārs tiks paslēpts)
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..
Powered by Sviesta Ciba