viena no opcijām ir gatavot negaršīgi. šodien rīmas tādā tempā tukšo boršča zupīti, ka 3 ēdienreizēm (jā, tāda bija mana naivā cerība) 5 l katliņa nepietiks.
ja godīgi, es tieši tāpēc laikam nespēju izbaudīt ēst gatavošanu, ka tā vienmēr (cik nu spēju sevi atcerēties, sākot ar kādos gados 7 pirmo cepto olu) bijusi ikdienas obligāta sastāvdaļa. Kā parasti bijis- ēdāju bija vairāk par mani vienu. Manuprāt, vislielākā vaļība sākās, kad apprecējos. Tagad es vnk varu atļauties vakaros arī izlikties, ka nenojaušu, ko nozīmē viņu vēderu burkšķēšana :)))
ja godīgi, es tieši tāpēc laikam nespēju izbaudīt ēst gatavošanu, ka tā vienmēr (cik nu spēju sevi atcerēties, sākot ar kādos gados 7 pirmo cepto olu) bijusi ikdienas obligāta sastāvdaļa. Kā parasti bijis- ēdāju bija vairāk par mani vienu. Manuprāt, vislielākā vaļība sākās, kad apprecējos. Tagad es vnk varu atļauties vakaros arī izlikties, ka nenojaušu, ko nozīmē viņu vēderu burkšķēšana :)))