Kurvjzieža kontemplācijas

Komentāri

Krāšņais Kurvjziedis

:)
Īpaši iespēja radošām izpausmēm man tur nebija. Vārīju ūdenī, pieliekot mazliet sāls. Saskaņā ar norādījumiem, jāvāra bija ūdeni 4 reizes nolejot - resp., kad uzvārās, ūdeni nolej, pielej jaunu.
Pēc pēdējās ūdens noliešanas reizēm pielēju pienu un mazliet pasutināju. Pirms ēšanas var pielikt sviestu.

Godīgi sakot, vienīgā reize, kad man putra patiešām likās ļoti garšīga, bija tā, kad nejauši pārsālīju un piedevām piegāzu par daudz sviesta. Tad bija tā - o! kaut kas varen sāļš un trekns! Īsts ēdiens! Pat, ja zinu, ka tā ir tikai putra. :)
Bet citiem tā darīt noteikti neiesaku.:)
No:
Lietotājvārds:
Parole:
(komentārs tiks paslēpts)
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..
Powered by Sviesta Ciba