Kurvjzieža kontemplācijas

Komentāri

Krāšņais Kurvjziedis

(Anonīms)
Neesmu šai industrijā, bet mans "kurpnieka"viedoklis par iespējamajiem variantiem ir šāds:

1) Jaunus maršrutus (tūrisma produktus) izstrādā/veido tūrisma/ceļojumu operatori (TezTours, Novatours, arī Impro u.c.) , aģentūras parasti vienkārši pārdod svešus produktus. Pieņemu, ka šiem kantoriem ir nepieciešami cilvēki tūrisma produktu veidošanā/iztrādē un var pieteikties pie viņiem. Vienīgi man liekas, ka tas vairāk būs administratīvs darbiņš tipa kaut ko sarunāt, noslēgt līgumus utt.

2) Ceļojumu aprakstu/izziņas informācijas veidošana ir pilnīgi cits bizness, kur darba/naudas devējs var būt ceļojumu informācijas publicētāji (tipa Lonely Planet, Let'go, u.c.). Latvijā vienīgais man zināmais šīs nišas pārstāvis ir http://www.anothertravelguide.com/par_mums.php. Vienīgi baidos, ka Latvijas tirgus ir par mazu, lai no tā varētu sanākt maizes darbs (kaut gan viņiem sarakstā ir arī vienkarsi portala korespondenti)

Un vispār es šajā situācijā būtu sakomunicējis ar kādu industrijas ekspertu. Ja nav karsto kontaktu, tad vienkārši būtu aizgājis uz Impro parunāt (nezkāpēc man liekas tur varētu būt vissiltāk)

I.
P.S. Btw, nav svarīgi, kā to sauc, galvenais, ka tas ir tas, ko tu vēlies.
No:
Lietotājvārds:
Parole:
(komentārs tiks paslēpts)
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..
Powered by Sviesta Ciba