Kurvjzieža kontemplācijas

Komentāri

Krāšņais Kurvjziedis

Ja tev interesē balsojums, meklē. Man pietiek ar to, ka ASV ierosināja ANO jautājumu par uzbrukšanu Irākai, aber ANO atzina pierādījumus par nepietiekami konkrētiem, lai šādu akciju veiktu, tb noreidīja ASV priekšlikumu.
Tā kā ANO ir, kā min Dunduks, kur ap 250 valstīm, bet ASV akciju vārdos un darbos atbalstīja maksimums 25, + vēl ANO noraidīja (tātad ar balsu vairākumu) šo priekšlikumu, varam droši runāt par vairākumu, tb atgriežoties pie sākuma topika, par pasaules sabiedriskās domas viedokli.

Ja atmiņa neviļ, inspektori tika ielaisti, izdzīti, atkal ielaisti utt. līdz viņus piespieda no turienes aizbraukt Vašingtona ar savu ultimātu, ka uzsāks spēka akciju viena pati, bez ANO akcepta. Inspekcijas vadītājs par to gana daudz medijos nīgri izteicies.

Vai man jautāji par vēstniecībām??? Trīz reizes izlasīju "kādēļ daļai par karikatūrām sašutušo demonstrantu noteikti vajag uzbrukt kādam, lai pierādītu sašutumu" un tā arī neatradu vārdu "vēstniecība". Acīmredzot izsakies tik precīzi (citādi takš nepārnmestu neprecizitāti citam), ka es savā haotismā to nespēju novērtēt. :P
Aber kur problēma? LR vēstniecību Maskavā arī regulāri ar ko apmētā - iesniedz notu un piedzen par nodarīto skādi. Ja mūsu "zaļie" būtu, pret suņu gaļas kotletēm protestējot, Ķīnas vēstniecību nomētājuši ar olām vai degmaisījuma pudelēm, valsts segtu zaudējumus ij tiesību sargājošās instances gādātu par vainīgo sodīšanu. Elementāra starptautiskā prakse. Pie tam gana bieži sastopama. Kas tur apspriešanas vērts?
No:
Lietotājvārds:
Parole:
(komentārs tiks paslēpts)
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..
Powered by Sviesta Ciba