Kurvjzieža kontemplācijas

Komentāri

Krāšņais Kurvjziedis

Pirmkārt, atsaukties uz Tildi valodniecībā ir tikpat nopietni, kā politoloģijā vai vēsturē uz wikipēdiju. Tilde ir datorpuiši, nevis valodnieki, un viņu sniegtais vārdu krājums ir tik liels, cik šie paspējuši ievadīt.
Otrkārt, jebkurš valodnieks tev paskaidros, ka "neuzklausīt", "neņemt vērā", "ignorēt" ir sinonīmi.
Treškārt, būdams diplomēts politologs, zini par mani labāk, kā dēvē sistēmu, kurā vairākuma viedoklis netiek uzklausīts, netiek ņemts vērā, tiek ignorēts.

Nekad neko tamlīdzīgu neesmu pētījis. Iesmēju par mēdijos dominējošo "atklāsmi", ka tas viss ir pāris Dānijas imamu ij kādu tur vārdā nenosauktu arābu valstu vadītāju inspirēts un īstenots sazvērniecisks plāns, ij, manuprāt, visai uzskatāmi paudu, ka ar šādu argumentāciju (tātad līdzvērtīgi pamatoti) var postulēt pilnīgi pretēju viedokli.
Aber par Irānu tas tak skaidrs, ka kaut kur jau šiem bagātināto urānu priekš AES jāpērk. Bez enerģijas nevar attīstīties, aber pēdējā desmitgadē šie baiso lēcienu attīstībā veikuši. Lasīju tīmeklī (avotu nenosaukšu - neiegaumēju), ka pēdējos gados Irāna risinājusi sarunas par tā iegādi Francijā (laikam pat par urāna bagātināšanas rūpnīcas celšanu Francijā, kur šie ieguldījuši pamatīgu piķi), bet tad atšūti. No Krievijas pirkt nebūtu prāta darbs, jo tas padarītu Irānu atkarīgu no Krievijas piegādēm, aber Krievija kā darījumu partneris ir visnotaļ neuzticams. Tātad atliek tikai Ķīna vai Indija.
Taču tas man nešķiet intereses vērts tepats - viss notiek likuma ietvaros, aber mani interesē tikai situācijas, kad likums tiek pārkāpts.
No:
Lietotājvārds:
Parole:
(komentārs tiks paslēpts)
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..
Powered by Sviesta Ciba