Kurvjzieža kontemplācijas

Komentāri

Krāšņais Kurvjziedis

Es pati esmu tante starp 40 un 50. Nezinu, kāpēc tas mani varētu padarīt īpaši manipulējamu un gatavu riskēt ar kriminālatbildību un pat reālu cietumsodu kāda kandidāta dēļ.

Man nav īsti skaidrs, kāpēc tik liels uzsvars tiek likts uz iecirkņu atrašanos vietu. Jā, var būt tā, ka komisijās izvēlas strādāt cilvēki, kuri dzīvo netālu no iecirkņa, bet tā nav vispārēja sakarība. Ļoti daudz ir arī tādu, kuru dzīvesvieta atrodas pavisam citur. Katrā ziņā - tas, ka kādā apkaimē ir plaši pārstāvēts kāda politiskā spēka elektorāts, nebūt nenozīmē, ka arī iecirkņa komisijā ir nolasīti šī spēka atbalstītāji. Arī Ķengaragā un Imantā iecirkņu komisijas ir: 1) diezgan latviskas (prasība par valsts valodas zināšanu); 2) pārstāvēti dažādu partiju rekomendētie cilvēki.

Protams, novērotāju klātbūtne komisiju disciplinē, un tas ir ļoti labi. Bieži vien novērotāji var būt ļoti palīdzīgi - piem., norādīt uz kādu kļūdu, kuras nepamanīšana pēc tam pašai komisijai radītu visādus sarežģījumus. Tāpēc es ļoti priecājos par novērotāju iesaisti vēlēšanās. Īpaši, ja viņiem nav putni galvā.
No:
Lietotājvārds:
Parole:
(komentārs tiks paslēpts)
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..
Powered by Sviesta Ciba