Kurvjzieža kontemplācijas

Komentāri

Krāšņais Kurvjziedis

Protams, viss nekad nav tik vienkārši, un man arī nepatīk un visai naivas šķiet versijas, kurās ar daļēju nemirstību un universālām gaišreģu & manipulatoru spējām apveltīti specdienestu (vai citu slepenu organizāciju) darboņi režisē tautu un valstu likteņus.
Neesmu islāma revolūcijas keisu padziļināti pētījusi, taču virspusējais priekšstats radies tāds, ka šaha režīmam bija savi iekšējie un ārējie nelabvēļi. (Atcerēsimies, ka arī Ulmanis 30.gadu beigās nebija 100% visu iemīļots, un nebūt nevar teikt, ka krievu iebrukumam 40.gadā notika pilnīgi bez LV vietējo komunistu atbalsta un ka nebija tādu, kuri cerēja, ka nu viņu dzīve uzlabosies). Tā ka Irānā uz vietas un ārpus tās bija gana daudz "īsto, islāmisko vērtību" mīļotāju, kuriem bija pieriebusies "rietumu pakaļas bučošana" un "visādu neķītrību ievazāšana" - sievišķi ar plikiem matiem, alkohols brīvā tirdzniecībā u.c. liberastu sērgas, kas grāva tautas morāli un iznīcināja tradicionālās vērtības.
Tomēr rodas iespaids, ka pat lielais vairums konservatīvo pēc revolūcijas bija nepatīkami pārsteigti par iznākumu un labprāt būtu pagriezuši laika ratu atpakaļ, taču bija jau par vēlu.
No:
Lietotājvārds:
Parole:
(komentārs tiks paslēpts)
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..
Powered by Sviesta Ciba