Kurvjzieža kontemplācijas

Komentāri

Krāšņais Kurvjziedis

"Taču pilnībā pieņemt atteikšanos no savas patības, no personības autonomijas, pieņemt savu it kā esenciālo pakļautā -padotā, "cilvēka palīga" statusu un tā reliģiskos vai ezotēriskos pamatojumus ir kaut kas tāds, kas ne vien pilnībā iziet ārpus manas apziņas robežām, bet uzdzen arī fizisku nelabumu"
Es pieņemu, ka Tava dzīves pozīcija ir kaut kas tāds, kas Tev neuzdzen nelabumu, tātad visai pretējs aprakstītajam super ekstrapolētajam viedoklim (man, tāpat kā Snorkei dzīvē ar tādu tīrradni nav nācies satikties).
No savas puses skaidroju, ka, manuprāt, aprakstītā ir relatīvi efektīva izdzīvošanas stratēģija, kas nodrošina homo sapiens sugas laimīgu augļošanos, vairošanos un saglabāšanos un no šī aspekta derīga. Ne ideāla, protams, bet derīga. Mēs, dzīvojot visai rožainos un pārtikušos apstākļos varam atļauties greznību šo stratēģiju neizvēlēties - ak mēs, laimīgās, citām nav paviecies pareizā vietā piedzimt vai arī tas vēl nav pielecis. Un tādu kā "mēs" ir knapi 10-20 % no planētas iedzīvotājiem.
No:
Lietotājvārds:
Parole:
(komentārs tiks paslēpts)
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..
Powered by Sviesta Ciba