Kurvjzieža kontemplācijas

Komentāri

Krāšņais Kurvjziedis

(Anonīms)
5.pants stājas spēkā automātiski, bet jebkādas militāras darbības sākas tikai pēc tam, kad attiecīgās NATO dalībvalsts vadība pieņem lēmumu kaut ko darīt. Vācija un Itālija nekādus lēmumus pret saviem draugiem Krievijā nepieņems, Vācijas piemērs paraus līdzi arī Dāniju, Holandi un, iespējams, Beļģiju. Spāņiem un portugāļiem ir permanentais mañana. Vienīgā cerība ir franči (kas vienalga ar vienu aci lūrēs ko dara friči), angļi (kuri kopš 1939.gada neko nav iemācījušies un tēlo strausu ar galvu smiltīs līdz pašiem pleciem) un norvēģi (kuriem vienīgajiem- pateicoties pēdējā laika Orkla megainvestīcijām- Baltija var likties pietiekami svarīga, lai to aizstāvētu). Amīši un kanādieši vispār pa lielam uzskata, ka NATO ir Eiropas organizācija un viņiem ar to nav nekāda sakara (lai gan kanādiešiem ir ko zaudēt- Statoil ir gana nopietns projekts, ko varbūt pat sagribēs aizstāvēt). Bet visiem pārējiem pašiem ir robeža ar Krieviju un jādomā kā dzīvot tālāk.

Grieķus izlaidu... bet laikam jau ne velti, jo ar grūtībām spēju iedomāties kaut vienu iemeslu kāpēc viņiem būtu par mums jādomā.

Pa lielam- ar iebrukumu Baltijā Puķins nošauj divus zaķus ar vienu šāvienu. Vienu- mazu zaķīti- teritorijas un ~8 miljonus potenciālo nodokļu maksātāju. Otru- lielu- NATO, jo 5.panta neievērošana nozīmēs NATO beigas.
No:
Lietotājvārds:
Parole:
(komentārs tiks paslēpts)
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..
Powered by Sviesta Ciba