Kurvjzieža kontemplācijas

Komentāri

Krāšņais Kurvjziedis

Bērzlapju pankūkas

Ņemam palielu bērzlapes cepurīti, nedaudz notīram no sūnām, nomazgājam, var novilkt miziņu (ja bērzlape paveca būs jāmērcē, ja jauna, tad var tā pat).
Ņemam pannu, blakus šķīvīti ar miltiem un bļodiņu ar sakultām olām (olai var pievienot garšvielas un sāli). Ieliekam bērzlapi olā, tad miltos un visbeidzot uz pannas. Cepam līdz gatava :))

(es Vēl šogad sēnēs nebijs)
No:
Lietotājvārds:
Parole:
(komentārs tiks paslēpts)
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..
Powered by Sviesta Ciba