Kurvjzieža kontemplācijas

Komentāri

Krāšņais Kurvjziedis

Es kārtējo reizi esmu izteikusies visai pārprotami (mea culpa, mea maxima, maxima culpa!), jo visumā & kopumā es nebūt neesmu nedz formāliste, nedz grammarnazis, pati reizēm rakstu pavirši un kļūdos, pārrakstos vai ik trešajā vārdā.
Mans brēciens ir par to, ka sen jau vairs negaidu kvalitatīvu žurnālistiku, dziļus un pārdomātus pētnieciskus rakstus, ka nav lemts, tad nav, bet to mazo mazumiņu - nelikt uz vāka muļķīgas kļūdas, kas tam pašam skolas neizmācītajam jaunulim lieku reizi sajauc galvu, nu, vismaz tik daudz taču var!
Esmu pieņēmusi to, ka žurnālistu redakcijās (tāpat kā visur citur) nevar pieņemt darbā tikai erudītus cilvēkus ar plašu redzesloku un dziļu interesi par kaut ko, kas nav Mušdirsānu dziedniece Marija ar savu novārdoto cukuru vai jaunākās smēres pret pumpām, ka lielākā daļa tur būs seklas viduvējības, kas rakstīs seklas, viduvējas mulķības. Taču, ja seklajām, viduvējajām muļķībām pa vidu vēl saliek brēcošas pareizrakstības kļūdas, es topu pavisam skumja. Pavisam, pavisam.
No:
Lietotājvārds:
Parole:
(komentārs tiks paslēpts)
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..
Powered by Sviesta Ciba